Αυτό είναι το genius hack για να αποκτήσεις φυσικά, έντονα φρύδια

Με αυτό το hack τα φρύδια μας είναι πάντα άψογα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 23 Δεκ. 21
Αυτό είναι το genius hack για να αποκτήσεις φυσικά, έντονα φρύδια
Photo credit: @kaiagerber

Τα σωστά και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το στοιχείο που καθαρίζει την συνολική εικόνα του προσώπου μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πολύ το χαρακτηρίζουν και ως «κάδρο του προσώπου». Μάλιστα, ενώ υπάρχουν αμέτρητες τάσεις για να διαλέξουμε- αφράτο, ίσιο, φυσικό τόξο- σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε τα φρύδια να είναι λεπτά. Αυτό είναι trend που- ευτυχώς- ανήκει στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση του στα πυκνά τόξα. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο τρόπος για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα περιλαμβάνει τα γνωστά βήματα: βουρτσίζουμε, γεμίζουμε με ένα μολύβι ή σκιά και εφαρμόζουμε το setting gel.

Ωστόσο, η beauty editor, Susan Yara, και ιδρύτρια του skincare brand, Naturium, μοιράστηκε μαζί μας το hack της για να βεβαιωθεί ότι τα φρύδια της είναι τέλεια. Όπως αποκάλυψε η ίδια, πρόκειται για ένα μυστικό που έμαθε από την επί χρόνια μακιγιέζ της, Nikki Rose.«Βουρτσίζεις τα φρύδια σου με ανοδική πορεία πριν τα γεμίσεις;» ρωτάει η Yara, δείχνοντας μας την σωστή τεχνική. «Αυτό είναι ένα λάθος που βλέπω να κάνουν πολλές γυναίκες. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να βουρτσίσετε τα φρύδια σας προς τα κάτω. Ύστερα συμπληρώσετε τα κενά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να δείτε τα σημεία που πρέπει να συμπληρωθούν χωρίς να κάνετε υπερβολές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SUSAN YARA (@susanyara)

Η Yara λέει ότι αυτή η μέθοδος τη βοηθά να προσδιορίσει πως τα φρύδια της θα δείχνουν φυσικά γεμάτα προτού τα γεμίσει. Τέλος προτείνει να «κλειδώσουμε» τα πάντα στη θέση τους με ένα διάφανο τζελ και είστε έτοιμες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

#beauty #skincare #ομορφιά
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: