H Lancôme συνεργάζεται με τον Αλμπέρ Ελμπάζ

Η διάσημη εταιρεία καλλυντικών συμπράττει με ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Lanvin.
 

Elle 15 Ιαν. 13
H Lancôme συνεργάζεται με τον Αλμπέρ Ελμπάζ

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας θα είναι μια… τολμηρή συλλογή μακιγιάζ με το όνομα Lancôme x Alber Elbaz, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2013. Η δουλειά του Αλμπέρ Ελμπάζ συνδυάζει την υψηλή ραπτική με την εκκεντρικότητα, ενώ οι πολυτελείς και μοντέρνες δημιουργίες του εξυμνούν τη θηλυκότητα. Το συγκεκριμένο στοιχείο εκφράζει απόλυτα τη Lancôme, τα προϊόντα της οποίας αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της φιλοσοφίας.

«Ο Αλμπέρ Ελμπάζ είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως. Κι επιπλέον ο πιο ταλαντούχος» αναφέρει η πρόεδρος της Lancôme Γιουσέφ Ναμπί και συνεχίζει: «Η αίσθηση της πολυτέλειας που τον χαρακτηρίζει, το όραμά του για τη θηλυκότητα, αλλά και η τόλμη του συμφωνούν με τις νέες αξίες του οίκου. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και ευτυχείς, αφού μέσα από τη συνεργασία μας του δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα να μεταφέρει τη δική του οπτική στον κόσμο της ομορφιάς».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT