Το hack που θα χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου

Ανεξίτηλο άρωμα που αφήνει σαγηνευτική μυρωδιά σε κάθε πέρασμα! Με αυτό το hack θα κερδίσεις αυτό το στοίχημα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 07 Δεκ. 21
Το hack που θα χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου

Το άρωμά μας αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Όλες το γνωρίζουμε αυτό! Γιατί; Σε κάθε μας πέρασμά αφήνουμε ανεξίτηλη τη μυρωδιά μας και αυτός είναι ο στόχος μας όταν επιλέγουμε τον εν λόγω beauty σύμμαχο. Τι γίνεται, όμως, όταν το αγαπημένο μας άρωμα δεν έχει την διάρκεια που αναζητούμε; Ευτυχώς έχουμε τη λύση.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Tik-Tok για ακόμα μια φορά μας έμαθε ένα beauty hack. Συγκεκριμένα ανακαλύψαμε το μυστικό που παρατείνει τη διάρκεια ζωής της αγαπημένου μας αρώματος και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σου.

hack

Σύμφωνα με το Tik-Tok, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη βαζελίνη. Τι κάνουμε στη συνέχεια; Απλώνουμε απλώς ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος πάνω από τα σημεία που θα εφαρμόσουμε το άρωμά μας (καρποί, λαιμός) και μετά ψεκάζουμε από πάνω. Με αυτό τρόπο η αλοιφή θα κρατήσει την αγαπημένη μας μυρωδιά για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πριν διαδοθεί το συγκεκριμένο hack στα social media, οι beauty experts γνώριζαν γι’ αυτή τη τεχνική.

Το άρωμα για να κρατηθεί χρειάζεται μια μορφή λιπιδίων (ή ελαίων) και αυτός είναι ο λόγος που η βαζελίνη χρησιμοποιείται συχνά ως βάση. Γιατί; Είναι τόσο πλούσια σε λιπίδια που λειτουργεί σαν αυτοκόλλητο κρατώντας το άρωμα στο δέρμα όσο περισσότερο γίνεται»

Μάλιστα, δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα βαζελίνη για το hack. Με την εφαρμογή της αγαπημένης μας λοσιόν ή κρέμας σώματος θα πετύχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: