Η Hailey Bieber έκανε το πιο εκκεντρικό eye look που είδαμε τελευταία

H Hailey Bieber δίνει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια προκείμενου να "απογειώσει" το στυλ της και μας δίνει έμπνευση και για τις δικές μας εμφανίσεις.

Η Hailey Bieber έκανε το πιο εκκεντρικό eye look που είδαμε τελευταία

Φέτος χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η σεζόν που ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα μακιγιάζ μας ήταν τα μάτια. Αυτό, με την χρήση της προστατευτικής  μάσκας, ήταν το μόνο εμφανές σημείο του προσώπου μας και έτσι όλες κληθήκαμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, προσθέτοντας χρώμα πιο πολύ από ποτές.

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, όλο και κάποιο νέο eye look εμφανίζεται που δεν είχαμε ξανά δει και μας προσκαλεί να πειραματιστούμε ακόμα περισσότερο και να αναδείξουμε την πιο stylish εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, τη νέα ιδέα για το μακιγιάζ των ματιών μας, μας την έδωσε η Hailey Bieber.Συγκεριμένα η ίδια δημιούργησε ένα rainbow eyeliner και έκανε τη διαφορά “ξεφεύγοντας” από τα καθιερωμένα. Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι και εσύ για το ποιος είναι ο τρόπος για να πετύχεις το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η απάντηση κρύβεται σε δύο διαφορετικούς εναλλακτικούς τρόπους.

Αρχικά για αυτές που έχουν υπομονή μπορούν να προμηθευτούν πολλά και διαφορετικά χρώματα eyeliner και να προσπαθήσουν βήμα-βήμα να πετύχουν το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Η άλλη επιλογή-και πιο εύκολη- είναι τα stickers που βάζουμε στα μάτια ως οδηγό για το μακιγιάζ μας, απλά σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να βρούμε μα πολύχρωμη εκδοχή τους.

Το δικό μας tip, σε περίπτωση που αποφασίσεις να τολμήσεις ένα ίδιο εκκεντρικό eyelook, είναι να κρατήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου φυσικό , όπως ακριβώς έκανε και η Hailey Bieber.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: