Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα hair rollers ανάλογα με τα μαλλιά σου

Μήπως ήρθε η ώρα να «ξεσκονίσεις» τα hair rollers σου;

Νίνα Μουσούρη 21 Μαρ. 23
Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα hair rollers ανάλογα με τα μαλλιά σου

Λίγα είναι τα χτενίσματα που έχουν κάνει δυναμικό comeback από τη δεκαετίας του ’90. Ένα από αυτά είναι σίγουρα και το αέρινο fluffy hair-look της Cindy Crawford από εκείνη την εποχή. Πως θα το πετύχουμε; Υπάρχουν αμέτρητοι τρόπο, αλλά ένας από τους καλύτερους είναι η χρήση των hair rollers.

Ποια τα benefits όταν χρησιμοποιoύμε hair rollers

Τα ρολά μαλλιών χαρίζουν στυλ που διαρκεί. Ωστόσο, η χρήση των κατάλληλων προϊόντων, που θα μας εξασφαλίσουν το στυλ που θέλουμε, είναι επίσης πολύ σημαντική. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μαλλιά μας πρέπει να είναι εντελώς κρύα πριν βγάλουμε τους κυλίνδρους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα. Πρέπει να έχουμε αφήσει τα  μαλλιά να σταθεροποιηθούν πριν αφαιρέσουμε τα rollers.

hair rollers

Χρησιμοποίησε τα hair rollers ανάλογα με τα μαλλιά σου:

Ίσια μαλλιά

Ξεκινάμε από το στέγνωμα, εφαρμόζοντας ένα προϊόν styling. Στη συνέχεια, προσθέτουμε έναν έναν τον κύλινδρο σε κάθε τούφα. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν αφαιρέσουμε τα hair rollers. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε μια χτένα με φαρδιά δόντια για πιο φυσικό αποτέλεσμα και είμαστε έτοιμες.

Λεπτά μαλλιά

Η τεχνική για τα λεπτά μαλλιά είναι παρόμοια με τα ίσια μαλλιά. Προσθέτουμε μια καλή μους για να προετοιμάσουμε τα μαλλιά και φροντίζουμε να στεγνώσουμε το προϊόν πολύ καλά με ένα πιστολάκι.

Μαλλιά με όγκο και γυαλιστερή υφή

Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με μια ομαλή βάση. Η χρήση κρεμών εξομάλυνσης θα διευκολύνει την επίτευξη πιο γυαλιστερού αποτελέσματος Ολοκληρώνουμε κάθε τμήμα με ένα θερμαινόμενο εργαλείο προτού προσθέσουμε τους κυλίνδρους για να αφήσουμε το look να σταθεροποιηθεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε μια μικρή ποσότητα ορού και μια φαρδιά χτένα για να ξεχωρίσουμε τα μαλλιά και να αναδείξουμε τις μπούκλες.

Κυματιστά μαλλιά

Τα θερμαινόμενα ρολά είναι η καλύτερη επιλογή για κυματιστά ή φυσικά σγουρά μαλλιά, καθώς λειαίνουν και διαμορφώνουν ταυτόχρονα. Μια κρέμα λείανσης είναι επίσης ο καλύτερός μας φίλος γι’ αυτό το σκοπό. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε μια βούρτσα για να ενώσουμε τις μπούκλες.

Κοντά μαλλιά

Τοποθετήστε τα hair rollers μέσα από την κορυφή της κεφαλής για μέγιστη ανύψωση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε ένα σπρέι όγκου στις περιοχές της ρίζας για δώσουμε όγκο Τα μικρότερα ρολά είναι καλύτερα με κοντά μαλλιά για να έχουν μεγαλύτερη ευκρίνεια στις μπούκλες.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: