Η φθινοπωρινή σειρά μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent

Contemporary Amazon ονομάζεται η καινούρια συλλογή μακιγιάζ του Yves Saint Laurent που έρχεται αυτό το χειμώνα με... άγριες διαθέσεις να ανανεώσει το νεσεσέρ σας! 

Elle 01 Σεπ. 12
Η φθινοπωρινή σειρά μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent

H ολοκαίνουρια σειρά μακιγιάζ Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012- 2013 του διάσημου γαλλικού οίκου Yves Saint Laurent είναι εμπνευσμένη από την άγρια φύση!

Το χακί, το σκούρο πράσινο, το χρυσό, το ασημί και τα κροκό μοτίβα πρωταγωνιστούν σε μια καμπάνια που εξυμνεί το δυναμισμό και το σεξαπίλ της σύγχρονης Παριζιάνας, η οποία διασχίζει με σιγουριά και άγρια διάθεση τους δρόμους του Σεν Ζερμέν ντε Πρε. Το στυλ της είναι μοναδικό! Ντυμένη με μαύρο σακάκι tuxedo υψηλής ραπτικής, δερμάτινο στρετς παντελόνι και κρατώντας clutch από δέρμα αλιγάτορα, υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το μακιγιάζ που επέλεξε γι' αυτήν ο διεθνής make-up artist του οίκου Yves Saint Laurent Λόιντ Σίμοντς.

Σκιές σε χακί, χρυσές και σκούρες πράσινες αποχρώσεις στα μάτια δημιουργούν έντονες αντιθέσεις, σε συνδυασμό με σαρκώδη, κόκκινα ματ χείλη. Επιλέξτε τα προϊόντα της φετινής συλλογής μακιγιάζ του Yves Saint Laurent και μεταμορφωθείτε στην πιο σέξυ, αινιγματική και κομψή αμαζόνα της πόλης! 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: