Η Jennifer Aniston με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ. Μήπως ορίζει μια νέα τάση για τη σεζόν;

Μας έδωσε το απόλυτο inspo για να πούμε «ναι» στα XXL hair.

Νίνα Μουσούρη 10 Νοε. 22
Η Jennifer Aniston με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ. Μήπως ορίζει μια νέα τάση για τη σεζόν;

Cover photo: Splash

Με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό “Allure” και μια συνέντευξη που δεν θέλαμε κυριολεκτικά να χάσουμε ούτε κόμμα, η Jennifer Aniston από χθες παίζει παντού, στα social media και όχι αδίκως, θα προσθέσουμε. Ωστόσο, όλες εμείς οι beauty lovers, ήταν αδύνατον να μην δώσουμε έμφαση και στο νέο της hair-look, με τα XXL μαλλιά της να φτάνουν κάτω από τη μέση.

Ενώ θα περιμέναμε να την δούμε με το κλασικό της  haircut , η ίδια τελικά έκανε την διαφορά, υιοθετώντας ένα hair-look που της ταιριάζει απόλυτα. Στις διαφορετικές λήψεις που είδαμε, το μήκος των μαλλιών φαίνεται να πέφτει απαλά στο ύψος των γοφών της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ωστόσο, πρόκειται για ένα hair trend που έχουν υιοθετήσει και άλλα celebrity girls στo παρελθόν, όπως η J-Lo. Μήπως τελικά αυτή η φωτογράφηση γίνει η αφορμή για να οριστούν ξανά τα πολύ μακριά μαλλιά ως νέα τάση;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

Μάλιστα, όσον αφορά το styling η Jennifer Aniston αποφάσισε και εκεί να κάνει την διαφορά. Συγκεκριμένα εγκατέλειψε τα φυσικά σπαστά μαλλιά της για να υιοθετήσει ένα αυστηρά ίσιο hair look. Και το καλύτερο;  Τα δύο πιο κοντά σκέλη από κάθε πλευρά που πλαισιώνουν που αγκαλιάζουν άψογα το πρόσωπό της, έδωσαν στο χτένισμα της έναν διαφορετικό αέρα.

XXL hair και η τέλεια απόχρωση ξανθού για το χειμώνα

Για το χρώμα των μαλλιών της η Jennifer Aniston φαίνεται πως είναι φανατική οπαδός των sweeps, που της δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτει συνεχώς φυσικές αποχρώσεις του ξανθού. Ωστόσο, πρέπει να πούμε πως τα μαλλιά της φέτος είναι πιο λαμπερά από ποτέ. Η Ίδια και σε αυτή τη περίπτωση, καθώς έχει επιλέξει το τέλειο ξανθό- μπεζ, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα μπροστινά σκέλη για να φωτίσει το πρόσωπό της.

Ναι, μετά από όλα αυτά, λοιπόν, ίσως να μην χρειάζεται να πούμε ότι η Jennifer Aniston συνεχίζει να μας δίνει το απόλυτο hair inspo.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: