Follow us

Search

Η Kate Winslet σε ρόλο-έκπληξη

H Kate Winslet με την εκθαμβωτική της εμφάνιση και την έντονη κοινωνική της δράση μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς και να γίνει πηγή έμπνευσης για όλες μας. Κάπως έτσι η L’Oréal Paris την επέλεξε ως νέα ambassador της.

Η Kate Winslet σε ρόλο-έκπληξη

Η Kate Winslet συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σπουδαιότερες ηθοποιούς όλων των εποχών, αλλά αποτελεί και ένα πρότυπο για την ανάδειξη της σημασίας της αυτοεκτίμησης και είναι και δυναμική ακτιβίστρια. Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι η ίδια αναλαμβάνει και έναν ακόμα ρόλο, καθώς έγινε η νέα global ambassador της L’Oréal Paris.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός φαντάζει η ιδανική επιλογή για αυτή την θέση, καθώς μοιράζεται ένα κοινό όραμα με το brand ομορφιάς: «Μην αμφιβάλεις ποτέ για τον εαυτό σου. Γιατί μας». Αυτό είναι το σύνθημα που ενώνει την Kate Winslet και την L’ Oréal Paris.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Winslet (@kate.winslet.official)

«Η Kate Winslet είναι ένα πραγματικό είδωλο τόσο στην μεγάλη οθόνη όσο και στην πραγματική της ζωή – πρόκειται για μια δυναμική φωνή που μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε το όραμά μας στη L’Oréal Paris: η κάθε γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της, έτσι ώστε η επόμενη γενιά να μην αμφιβάλλει ούτε για μια στιγμή για τις δυνατότητές της. Η Kate έχει ένα μοναδικό ταλέντο, να αναδεικνύει ιστορίες γυναικών και να υποστηρίζει όλες αυτές τις γυναίκες των οποίων οι φωνές δεν ακούγονται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Kate Winslet ανήκει στην οικογένεια της L’Oréal Paris, γιατί μοιράζεται τον ίδιο λόγο ύπαρξης με εμάς: να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να αναγνωρίζουν την αξία τους, να γιορτάζουν την ομορφιά τους και να τολμούν να είναι ο εαυτός τους.», δηλώνει η Delphine Viguier-Hovasse, παγκόσμια πρόεδρος της L’Oréal Paris.

H γνωστή ηθοποιός έχει μοιραστεί το δικό της προσωπικό «ταξίδι» από την αμφισβήτηση προς την αποδοχή, γεγονός που κάνει πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της και να αντλήσουν έμπνευση. Επιπλέον η Kate Winslet «αγκαλιάζει» σκοπούς που σχετίζονται με τις αξίες που πρεσβεύει και η L’Oréal Paris. Ποιοι είναι αυτοί; Ίσα δικαιώματα, φεμινισμός, αποδοχή της διαφορετικότητας και βιωσιμότητα. Η ίδια τόσο στην τέχνη, όσο και στην ίδια της τη ζωή υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Η δράση της Kate Winslet σε ενέργειες κοινωνικού περιχεομένου είναι τεράστια και αξίζει να αναφερθούμε σε αυτή.

Kαθώς τα ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας αυξήθηκαν ραγδαία κατά τη διάρκεια του lockdown, η ηθοποιός εντάχθηκε στον οργανισμό Γυναικών του ΟΗΕ (UN Women) συμμετέχοντας στην καμπάνια του Shadow Pandemic, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επισκέπτονται γυναίκες που βρίσκονται σε πιθανό κίνδυνο. Επιπλέον υποστηρίζει τον οργανισμό Ovarian Cancer Action που έχει στόχο καμία γυναίκα να μην πεθαίνει από καρκίνο των ωοθηκών.

Kate Winslet

Παράλληλα, τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων παιδιών, ενώ έχει ιδρύσει το Golden Hat Foundation, το οποίο έχει σαν αποστολή να αλλάξει την στάση των ανθρώπων απέναντι σε άτομα με αυτισμό. Η Kate συμμετέχει ακόμα στη φιλανθρωπική οργάνωση Cardboard Citizens προσπαθώντας, μέσω του θεάτρου, να αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για τους αστέγους.

Αναφορικά με το περιβάλλον, η Kate υποστηρίζει το The World Forest Organization, έναν οργανισμό ο οποίος αναλαμβάνει την εμφύτευση νέων δέντρων και διευκολύνει την εκπαίδευση και υποστήριξη μιας ομάδας ενδυνάμωσης γυναικών στην Κένυα. H Kate κάνει πράξη τα λόγια της στο κομμάτι του περιβάλλοντος προσπαθώντας να μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και μέσω των προσωπικών επιλογών της καριέρας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

MORE FROM

ΟΜΟΡΦΙΑ