Η αποτελεσματική μάσκα μαλλιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο διαδίκτυο

Πραγματικό best seller με λιγότερο από 10 ευρώ κόστος, αυτή η μάσκα επανόρθωσης και θρέψης είναι το αγαπημένο beauty item των χρηστών του διαδικτύου.

Elle 21 Απρ. 22
Η αποτελεσματική μάσκα μαλλιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο διαδίκτυο
Cover photo: @negin_mirsalehi

Είτε έχουμε κοντά μαλλιά, μακριά, ίσια ή σγουρά, είναι δεδομένο ότι πάντα το hair-look μας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κατάλληλη φροντίδα. Ωστόσο, η εύρεση ενός προϊόντος, και πιο συγκεκριμένα μιας μάσκας, που θα επανορθώσει τα ταλαιπωρημένα μας μαλλιά, θα θρέψει σε βάθος τις ξηρές άκρες και θα ελέγξει το φριζάρισμα, μοιάζει με μια πραγματική πρόκληση.

Όταν βλέπουμε καθημερινά γύρω μας πλήθος θεραπειών που διατίθενται στην αγορά, δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε το κατάλληλα για εμάς. Γιατί; Αλλά είναι πολύ λιπαρά και βαριά για τα μαλλιά μας, άλλα δεν είναι τόσο θρεπτικά. Όπως και να έχει σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο πως η εύρεση της σωστής μάσκας δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Ευτυχώς, όμως, οι beauty addicts είναι εκεί για να μας διαφωτίσουν.

Σύμφωνα με χρήστες του Διαδικτύου, η «Professional Repair Mask» της μάρκας Alama είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των αφυδατωμένων μαλλιών χωρίς τις κλασικές παρενέργειες πολύ πλούσιων προϊόντων. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή τη στιγμή είναι η μάσκα μαλλιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Amazon, καθώς, πέρα από την αποτελεσματική της δράση, η τιμή της, που είναι λιγότερο από τα 10 ευρώ, είναι εξίσου ελκυστική με τα οφέλη που προσφέρει.

Πώς να χρησιμοποιήσουμε την professional μάσκα της Alama;

Όπως οι περισσότερες μάσκες, εφαρμόζεται σε βρεγμένα, λουσμένα και στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά. Ανάλογα με το μήκος και την κατάσταση των μαλλιών μας την αφήνουμε για 5 έως 10 λεπτά πριν τη ξεπλένουμε. Εμπλουτισμένη με κερατίνη, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από τα μαλλιά, τα θρέφει και διατηρεί την ενυδάτωση ενώ παράλληλα ελέγχει το φριζάρισμα. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για ένα προϊόν που συνιστάται ιδιαίτερα για μαλλιά που έχουν αποχρωματιστεί ή και καταστραφεί από τη χρήση θερμαινόμενων εργαλείων. Μάλιστα, η αποτελεσματική της σύνθεση δρα ακόμη και σε μικρές ποσότητες. Ναι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το μισό βάζο σε κάθε χρήση. Τέλος για να έχουμε τα μέγιστα οφέλη, μπορούμε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε ως προ-σαμπουάν, αφήνοντας τη για τουλάχιστον μισή ώρα. Τα μαλλιά μας θα μας ευχαριστήσουν μετά.

μάσκα

Professional Repair Restructuring Mask, Alama.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: