Η Meghan Markle άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένες

H Meghan Markle υπέκυψε στην πιο hot απόχρωση της σεζόν.

Elle 30 Σεπ. 21
Η Meghan Markle άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένες

Cover photo: Getty

Η Meghan Markle, μετά την γέννηση της κόρης της, έκανε το πρώτο επίσημο ταξίδι της στην Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry. Έτσι, λοιπόν, ήταν αδύνατον εμείς να μην δώσουμε έμφαση στις κομψές εμφανίσεις, αλλά και στις λεπτομέρειες που απογείωσαν τα look της.

Μάλιστα, παρατηρήσαμε πως η Δούκισσα του Sussex έκανε και μια αλλαγή στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα η ίδια αποχωρίστηκε τα συνηθισμένα μαύρα μαλλιά της και υιοθέτησε το χρώμα που κάθε μελαχρινή θα ήθελε να τολμήσει φέτος το φθινόπωρο. Ποια είναι αυτή η απόχρωση; Πρόκειται ουσιαστικά για το ανοιχτό σοκολατί χρώμα.

Και μπορεί ως συνήθως, η Meghan Marklre να έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό κότσο κατά την επίσκεψή της στο One World Observatory, στο One World Trade Center στο Μανχάταν, την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, αλλά η αλλαγή που έκανε στο χρώμα το μαλλιών της ήταν και πάλι ευδιάκριτη και εμάς μας άρεσε πολύ. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Νέα Υόρκη είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε πολλές φορές τη νέα της απόχρωση

Meghan Markle

(Photo by Gotham/GC Images)

Αν και εσύ αναζητάς την επόμενη αλλαγή που θα κάνεις, μήπως να σκεφτείς σοβαρά αυτή που έκανε η Meghan Markle;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: