Οι νέες, light εκδοχές των αρωμάτων του οίκου Τhierry Mugler

Τα αγαπημένα αρώματα Angel και Alien του οίκου Τhierry Mugler υποδέχονται την άνοιξη με τις συλλεκτικές Eau de Toilette εκδοχές τους.

Elle 26 Φεβ. 12
Οι νέες, light εκδοχές των αρωμάτων του οίκου Τhierry Mugler


Η πιο ζωηρή εποχή του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και ο καλύτερος τρόπος για να την υποδεχτούμε είναι ένα δροσερό, ανάλαφρο άρωμα που αποπνέει την αύρα της άνοιξης.
Ο οίκος Τhierry Mugler παρουσιάζει τα Αngel Aqua Chic και  Alien Aqua Chic, τις limited edition Eau de Toilette εκδοχές των best seller αρωμάτων του, στη σύνθεσή των οποίων το νερό έχει αντικατασταθεί από αποστάγματα λουλουδιών. Το αποτέλεσμα αυτής της  αρωματικής «αλχημείας» είναι δυο ξεχωριστές ευωδιαστές δημιουργίες γεμάτες φρεσκάδα και ζωντάνια.
Στο Angel Aqua Chic οι νότες ροζ πιπεριού και λεμονιού, σε συνδυασμό με εκείνες της βανίλιας και του πατσουλί, θυμίζουν τη δροσιά ενός γλυκού ανοιξιάτικου πρωινού, ενώ το Alien Aqua Chic αποτελεί μια φλόραλ έκρηξη με νότες από φρέζια και βερβένα να κυριαρχούν.
Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι συσκευασίες τους. Γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις αντανακλούν το φως στα κρυστάλλινα γεωμετρικά μπουκάλια, που αποτελούν αληθινά κοσμήματα του μπουντουάρ μας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: