Καλλιστεία ομορφιάς από το Pantene Pro- V.

Εκτός από τη συμμετοχή σας στο μεγάλο διαγωνισμό του ELLE.gr, που προσφέρει δώρο 5 σετ περιποίησης μαλλιών της σειράς Αναδόμηση & Προστασία, πάρτε μέρος και σε αυτόν που τρέχει στη νέα σελίδα του Pantene Pro-V στο Facebook. Μπορεί να είστε εσείς μία από τις δύο τυχερές που θα κερδίσουν τον τίτλο «Pantene Pro-V Hair of the Year 2012».

Elle 20 Ιουλ. 12
Καλλιστεία ομορφιάς από το Pantene Pro- V.

Πολλές Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων και η πρέσβειρα του Pantene Pro-V Ζέτα Μακρυπούλια, εμπιστεύονται τα προϊόντα της μάρκας για την περιποίηση των μαλλιών τους. Εάν είστε κι εσείς μία από αυτές, ανεβάστε μια φωτογραφία όπου θα φαίνονται τα όμορφα και λαμπερά μαλλιά σας, καθώς και ένα κειμενάκι με τις εντυπώσεις σας από τη χρήση των προϊόντων Pantene Pro-V στη νέα σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/PanteneGreece).

Οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να αποφασίσουν για το ποια θα αποκτήσει τον τίτλο Pantene Pro-V Hair of the Year 2012 ψηφίζοντας την υποψήφια που προτιμούν. Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία της αρεσκείας τους διεκδικούν παράλληλα ένα ipod nano ή ένα ipad.

Οι 10 πρώτες υποψήφιες με τις περισσότερες ψήφους θα τεθούν στην κρίση επιτροπής με επικεφαλής τον hairstylist του Pantene Pro-V Χρήστο Καλλανιώτη. Εκείνος με τη σειρά του θα αναδείξει τις δύο τελικές νικήτριες.

Το έπαθλο για τις τυχερές περιλαμβάνει τις συναρπαστικές στιγμές μιας επαγγελματικής φωτογράφισης, τη συμμετοχή σε events και τη μοναδική εμπειρία να πρωταγωνιστήσουν και να διηγηθούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και λάμψης σε βίντεο του Pantene Pro-V.

Ο διαγωνισμός του Pantene Pro-V θα βρίσκεται στον αέρα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: