Κι όμως, η Bella Hadid έγινε ξανθιά!

Ύστερα από τη μεγάλη αλλαγή στο hair-look της, μοιάζει ακόμα πιο πολύ με την αδερφή της, Gigi.

Elle 21 Δεκ. 22
Κι όμως, η Bella Hadid έγινε ξανθιά!

Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, η Bella Hadid αποφάσισε να εγκαταλείψει τη μελαχρινή εκδοχή του εαυτού της για να υιοθετήσει ένα πιο φωτεινό ξανθό χρώμα που «ακούει» στο όνομα “Honey Blonde”. Μπορεί, λοιπόν, ως τώρα να είχαμε συνδέσει με τις ξανθές αποχρώσεις μόνο την αδερφή της, Gigi, όμως φαίνεται πως και στις δύο αδερφές Hadid ταιριάζουν άψογα οι πιο ανοιχτοί τόνοι μαλλιών. Μάλιστα, ύστερα από την μεγάλη αλλαγή, που αποφάσισε να κάνει το γνωστό super model, η ομοιότητα μεταξύ τους είναι μεγάλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Back to the roots

Η Bella Hadid, η οποία είναι γνωστή για τα σαγηνευτικά πράσινα μάτια της, που έρχονται σε τέλεια αντίθεση με τα σκούρα μαλλιά της, όμως, στην πραγματικότητα είναι σχεδόν το ίδιο ανοιχτόχρωμη με τη μεγαλύτερη αδερφή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Χαρακτηριστικά, το 2016, η ίδια είχε αποκαλύψει στο “Allure”  ότι αποφάσισε να βάψει μαλλιά της μαύρα για να μπορεί να ξεχωρίζει στο modeling από την αδερφή της Gigi . Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως η Bella Hadid νοστάλγησε τη ξανθιά εκδοχή της και λίγο πριν υποδεχθεί το 2023 επέστρεψε ξανά στις ρίζες της. Σε κάθε περίπτωση, εμείς μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το γνωστό μοντέλο μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα και δείχνει υπέροχη με κάθε hair color.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: