Αυτό το (εύκολα διαχειρίσιμο) κούρεμα θα είναι το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν

Με αυτό το κούρεμα φλερτάρουμε τη νέα σεζόν.

Elle 19 Σεπ. 22
Αυτό το (εύκολα διαχειρίσιμο) κούρεμα θα είναι το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν

Καθώς η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε την beauty αναζήτησή μας για τα trends που θα κυριαρχήσουν και θα μας χαρίσουν αέρα ανανέωσης. Και αφού μιλάμε για ανανέωση, οι νέες τάσεις στα μαλλιά είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σίγουρα. Γιατί; Κάνοντας τη κατάλληλη αλλαγή στο hairlook μας, μπορούμε εύκολα να χαρίσουμε extra πόντους στο στυλ μας και να τονώσουμε παράλληλα τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας.

Ωστόσο, πρέπει να ομολογήσουμε κάτι: Όταν ένα κούρεμα απαιτεί πολύ συντήρηση και χρειάζεται να περνάμε αμέτρητες ώρες μπροστά από το καθρέφτη για να πετύχουμε το τέλειο styling, αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τη καθημερινότητά μας. Σωστά; Ο στόχος, λοιπόν, είναι να επιλέξουμε ένα haircut που δεν θα χρειαστεί πολλά πολλά από εμάς. Αν συμφωνείς και εσύ μαζί μας και αναρωτιέσαι ποιο το πιο stylish κούρεμα της σεζόν που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχουμε τις τέλειες εμφανίσεις, σου έχουμε την απάντηση.

Σε μια εποχή που όλοι αναζητούμε ένα haircut που δεν απαιτεί κόπο, είναι εύκολο στη διαχείριση και ευέλικτο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το εμβληματικό shag κάνει comeback από τη δεκαετία του ’70. Ο παγκόσμιος καλλιτεχνικός πρεσβευτής της Revlon Professional, Mark Leeson, λέει: «Το shag είναι το απόλυτο statement κούρεμα και μπορεί να κάνει μια αναζωογονητική αλλαγή σε μακριά μαλλιά με ένα μήκος. Σε καθημερινή βάση, δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά για να εξασφαλίσουμε ένα super stylish shag κούρεμα, καθώς το κόψιμό τους εξασφαλίζει ήδη κίνηση και όγκο.

κούρεμα
PHOTO: @TROPROUGE

Extra μυστικό για το τέλειο shag haircut: «Μην διστάσετε να συνδιάσετε τις ογκώδεις μπούκλες με μια κοντή φράντζα που αγκαλιάζει το πρόσωπο», λέει ο Mark Leeson.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: