Follow us

Search

Η πολυτέλεια του χρυσού «αγκαλιάζει» τις ανάγκες της επιδερμίδας μας

O οίκος La Plairie αντλώντας έμπνευση από το χρυσό ηλιοβασίλεμα που συναντά κανείς στις Ελβετικές Άλπεις, δημιουργεί την πιο ξεχωριστή συλλογή περιποίησης για την επιδερμίδα μας.

Η πολυτέλεια του χρυσού «αγκαλιάζει» τις ανάγκες της επιδερμίδας μας

H ομορφιά της φύσης είναι συναρπαστική. Κάθε στοιχείο της είναι μαγικό και χαρακτηρίζεται από αρμονία. Κάπως έτσι αξιοθαύμαστο και επιβλητικό είναι και το μεγαλείο που μπορεί να συναντήσει κανείς στις Ελβετικές Άλπεις, καθώς το λευκό γαλήνιο τοπίο τους και οι υψηλές κορυφές της κατακτούν την καρδία εκείνων που τις αντικρίζουν. Και όμως, επειδή η φύση έχει πολλά πρόσωπα, υπάρχουν μερικές στιγμές που η ομορφιά της αγγίζει την τελειότητα. Όταν ο ήλιος αρχίζει να βυθίζεται στον ουρανό και οι ακτίνες του «αγκαλιάζουν» τα επιβλητικά τοπία. Αυτή ακριβώς είναι η μαγική στιγμή που το μεγαλείο της φύσης «ντύνεται» με τον πιο λαμπερό μανδύα.

Αντλώντας έμπνευση από την ειδυλλιακή χρυσή ώρα στις Ελβετικές Άλπεις, ο οίκoς La Prairie, παρουσιάζει μια καινοτόμα Συλλογή- που ως στόχο έχει να χαρίσει στην επιδερμίδα μας ακαταμάχητη λάμψη. Εκείνη τη λάμψη που κοσμεί τον ορίζοντα όταν ο ήλιος δύει. Πρόκειται για τη νέα skincare Συλλογή περιποίησης, Pure Gold, η οποία σχεδιάστηκε με στόχο να μας χαρίσει όψη που ακτινοβολεί, αλλά και να τροφοδοτήσει την επιδερμίδα μας με όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που αναζητά και έχει ανάγκη.

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα μας γίνεται πιο ευάλωτο και εύθραυστο με αποτέλεσμα να χάνει μέρος της λάμψης του. Έτσι, λοιπόν, η ολοκληρωμένη Συλλογή περιποίησης, Pure Gold με την υπογραφή της La Prairie, μιμείται  τη μαγεία της φύσης με τον καλύτερο τρόπο αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο εαυτό μας. Μυστικό της επιτυχίας της είναι η εξελιγμένη σύνθεση των προϊόντων που είναι εμπλουτισμένα με χρυσό, ένα ευγενές μέταλλο του οποίου η ζεστή, κολακευτική λάμψη αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Η δύναμη του χρυσού στο skincare

Ο χρυσός διαθέτει μοναδικές ιδιότητες που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ορυκτό μέταλλο. Η απαράμιλλη απόχρωσή του οφείλεται στα ηλεκτρόνια που απορροφούν το μπλε φως και αντανακλούν το συμπληρωματικό κίτρινο φως ως ζεστό τόνο, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο λαμπερό δέρμα. Ωστόσο, η λάμψη του χρυσού δεν δρα μόνο ανακλαστικά. Η ιδιαιτερότητα της επιφανειακής δομής του, καθιστά δυνατή την προσθήκη ενεργών συστατικών σε μικροσκοπικά στρογγυλά σωματίδια χρυσού. Αυτά τα δραστικά συστατικά στη συνέχεια, όταν αλληλοεπιδρούν με το δέρμα, απελευθερώνονται από τα σωματίδια χρυσού με χρονικά ελεγχόμενο τρόπο, παρέχοντας μια σταθερή διάχυση, ιδιαίτερα κατάλληλη για το αποδυναμωμένο δέρμα.

Για να αντιμετωπίσει αυτή την ιδιαιτερότητα του αποδυναμωμένου δέρματος, η La Prairie ανέπτυξε το νέο και αποκλειστικό σύστημα Pure Gold Diffusion System το οποίο είναι σχεδιασμένο για να παρέχει άμεση λάμψη και συνεχή τροφοδότηση 2 βασικών συστατικών αναπλήρωσης, αλλά και να αντισταθμίσει την απώλεια δεκτικότητας του δέρματος. Και όλη αυτή η διαδικασία λειτουργεί μέσα από τρεις ενεργές φάσεις.

Πρώτα έρχεται η άμεση εναπόθεση σωματιδίων χρυσού στην επιφάνεια του δέρματος για να προσφέρει την άμεση λάμψη. Ακολουθεί μια έντονη έγχυση ενεργών συστατικών αναπλήρωσης σε ελεύθερη μορφή όπου μετά την εφαρμογή, τα ενεργά συστατικά διεισδύουν αμέσως στο δέρμα και ξεκινούν τη διαδικασία αναζωογόνησης.

Τέλος, μια σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών συστατικών αναπλήρωσης που συνδέονται με νανοσωματίδια χρυσού ολοκληρώνει την ακολουθία. Μόλις απελευθερωθούν, διεισδύουν στο δέρμα με ελεγχόμενη έγχυση για να διασφαλιστεί η συνεχής παροχή δραστικών συστατικών στο δέρμα υποστηρίζοντας περαιτέρω τη μακροπρόθεσμη ενδυνάμωση του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά. Το δέρμα αναζωογονείται, ανανεώνεται, εμπλουτίζεται.

Ας γνωρίσουμε τους «χρυσούς» συμμάχους ομορφιάς

Η Συλλογή Pure Gold του πολυτελούς οίκου καλλυντικής περιποίησης La Prairie αποτελείται από τρία προϊόντα. Ξεκινάμε με τον ορό Pure Gold Radiance Concentrate. Πρόκειται για έναν πλούσιο ορό, ο οποίος παρέχει άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη, χαρίζοντας στο δέρμα μας μια άνευ προηγουμένου λάμψη. Επιπλέον χάρη στη σύνθεση υψηλών προδιαγραφών του, έχει σχεδιαστεί για να τελειοποιεί την υφή της επιδερμίδας, να αναζωογονεί την εμφάνισή της και να της χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Pure Gold Radiance Concentrate

Το δεύτερο προϊόν που συμπληρώνει την πολυτελή Συλλογή περιποίησης είναι η ενυδατική κρέμα, Pure Gold Radiance Cream. Σε κάθε ολοκληρωμένη skincare συλλογή η ενυδατική κρέμα αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή. Η συγκεκριμένη κρέμα έχει την ιδιότητα να αναγέννα το δέρμα, επαναφέροντας σε αυτό την χαμένη λάμψη του. Η Pure Gold Radiance Cream, εμπλουτισμένη με το Pure Gold Diffusion System, παρέχει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, την λειαίνει, βελτιώνει την υφή της και της χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. 

Pure Gold Radiance Cream

Τέλος η La Prairie, γνωρίζοντας καλά την ευαισθησία στην περιοχή των ματιών, έχει συμπεριλάβει στη νέα Συλλογή Pure Gold και μια κρέμα ιδανική για την περιποίηση της εύθραυστης αυτής ζώνης του προσώπου. Πρόκειται για την Pure Gold Radiance Eye Cream, η οποία είναι κι αυτή εμπλουτισμένη με το μοναδικό σύστημα Pure Gold Diffusion System. Μετά την εφαρμογή, η περιοχή των ματιών γίνεται εμφανώς πιο  φωτεινή, φρέσκια, λαμπερή κι αναζωογονημένη.

Pure Gold Radiance Eye Cream

 

MORE FROM

ΟΜΟΡΦΙΑ

BEST of INTERNET