Λεπτά χείλια; Αυτά είναι τα κραγιόν που τα αναδεικνύουν

Ακόμα και αν ανήκεις στην κατηγόρια των γυναικών που δεν έχουν σαρκώδη χείλια, αν επιλέξεις τα κατάλληλα κραγιόν θα καταφέρεις να τα τονίσεις και να τα κάνεις να δείχνουν ακαταμάχητα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 18 Μαΐ. 21
Λεπτά χείλια; Αυτά είναι τα κραγιόν που τα αναδεικνύουν

Τα χείλια είναι ένα από τα στοιχεία του προσώπου μας που μπορούν να σας προσδώσουν μία έξτρα θελκτικότητα. Όλες το γνωρίζουμε αυτό! Και μπορεί οι περισσότερες να έχουμε ταυτίσει την ομορφιά με τα μεγάλα, σαρκώδη χείλη λόγω της μόδας που υπάρχει, όμως με τη σωστή φροντίδα και την κατάλληλη επιλογή κραγιόν, μπορούμε να κάνουμε ακόμα και  τα μικρά, λεπτά χείλη να δείχνουν όμορφα και γοητευτικά.

Αφιερώστε χρόνο για να προετοιμάσετε τα χείλη

Μια μικρή προετοιμασία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη συνολική εμφάνιση των χειλιών μας. Αν εφαρμόσουμε ένα οποιοδήποτε κραγιόν σε ξηρά χείλη, αυτό θα τονίσει τις αυλακιές και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλουμε. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρούμε την συγκεκριμένη περιοχή όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένη. Οι εύκολες συμβουλές προετοιμασίας για πιο ζουμερά χείλια περιλαμβάνουν πόσιμο άφθονο νερό και απαλή απολέπιση πριν από την εφαρμογή κάποιου προϊόντος.

Ανακάλυψε περισσότερα tips για να αναδείξεις τα λεπτά χείλια στο Glance.gr 

#beauty tips #ομορφιά
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: