Ποιο είναι το πιο hot 90s χτένισμα του καλοκαιριού;

Τι μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας πριν φύγετε διακοπές; Να τα κάνετε χαριτωμένα girly κοτσιδάκια και να μην έχετε κανένα άγχος για το χτένισμα σας.

Elle 09 Ιουλ. 20
Ποιο είναι το πιο hot 90s χτένισμα του καλοκαιριού;

Δεν πρόκειται για τα γνωστά ράτσα που έκανε μόδα ο Bob Marley, αλλά για τα κλασικά κοτσιδάκια που πλέκονται από ειδικά εκπαιδευμένους κομμωτές στην πιο λεπτή τους εκδοχή. Το χτένισμα που έχουμε ταυτίσει με την δεκαετία των 90s μπορείτε να κρατήσετε έως και 2 μήνες, να τα λούζετε κανονικά και όσο συχνά θέλετε, αλλά και να τα φροντίζετε με τη ρουτίνα που είχατε και πριν. Μάλιστα, οι ειδικοί λένε πως το θαλασσινό νερό βοηθάει στη συντήρηση τους. Αν θέλετε να πειραματιστείτε παραπάνω, μπορείτε να μην τα κάνετε σε όλο το μαλλί, αλλά να τα αφήσετε φυσικά από τη μέση και κάτω.

credit@Osaka Hair Design

Πολλές από εμάς σκέφτονται ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα μαλλιά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν τα μαλλιά σας είναι υγιή δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. To μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον σωστό hair designer που θα αναλάβει να σας πλέξει τα κοτσιδάκια σας.

credit@Osaka Hair Design

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: