Follow us

Search

Μάθε πώς να αποκτήσεις τη χαμένη συμμετρία του προσώπου σου σε 2 βήματα

Η φύση μπορεί να αποτελέσει πηγή ομορφιάς και λάμψης. Ακόμα και μετά τα 40, έχοντας τους απαραίτητους προϊοντικούς σύμμαχους μπορούμε να επαναφέρουμε τη σφριγηλότητα και το οβάλ του προσώπου μας.

Μάθε πώς να αποκτήσεις τη χαμένη συμμετρία του προσώπου σου σε 2 βήματα

Η φυσική ομορφιά, η λαμπερή επιδερμίδα και η συμμετρία στο πρόσωπο είναι στοιχεία που αποτελούν κρυφό πόθο και ίσως την μεγαλύτερη επιθυμία για όλες τις γυναίκες. Μπορεί η καθεμία από εμάς να αντιλαμβάνεται διαφορετικά τις παραπάνω έννοιες, σύμφωνα πάντα με τις δικές της ανάγκες, ωστόσο ο στόχος είναι κοινός: όλες θέλουμε να κερδίσουμε την μάχη με τα σημάδια και τις ατέλειες που αφήνει στο δέρμα μας ο χρόνος. Αυτό όμως, δεν είναι πάντα εύκολο και γνωρίζουμε καλά ότι μέχρι να βρούμε τον ιδανικό σύμμαχο ομορφιάς οι δοκιμές αμέτρητων skincare προϊόντων είναι αναπόφευκτη. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε εμάς μέχρι να ανακαλύψουμε την ιδανική σειρά περιποίησης. Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε σε ποιους προϊοντικούς σύμμαχους αναφερόμαστε, αλλά και για τα οφέλη που προσφέρουν στην επιδερμίδα μας, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζεται.

Η αγαπημένη μας εταιρία KORRES δημιούργησε το μυστικό για την απόλυτη σφριγηλότητα. Η εταιρία φυσικών καλλυντικών προϊόντων, έχοντας πάντα ως βασικό σύμμαχό της τη δύναμη της φύσης, επιστρέφει με μια ανανεωμένη σειρά περιποίησης που επαναφέρει το οβάλ σχήμα του προσώπου, εστιάζοντας σε ζυγωματικά και πηγούνι. Μετά από πολυετείς μελέτες για τη δύναμη που κρύβουν τα αιωνόβια δέντρα, και ειδικότερα το εκχύλισμα της Μαύρης Πεύκης, η KORRES παρουσιάζει μια σειρά-ορόσημο στην κατηγορία της αντιγήρανσης. Πρόκειται για τη σειρά KORRES Μαύρη Πεύκη, με την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ – μια πρωτοποριακή σειρά που μας χαρίζει απλόχερα το κλειδί για την απόλυτη επαναφορά της συμμετρίας του προσώπου μετά τα 40.

Κύρια πηγή έμπνευσης για την δημιουργία αυτής της συλλογής, αποτελεί για ακόμη μια φορά η τελειότητα της φύσης και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο η ίδια προσαρμόζεται και αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να χάνει την αρμονία της. Mε βάση αυτή την φιλοσοφία, δημιουργήθηκε και η καλλυντική φόρμουλα της Μαύρης Πεύκης, που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου μας και την επαναφέρει.

Korres
Photo Credit: Ιάσων Παχός.

Επαναφέρετε τη συμμετρία του προσώπου σας σε 14 ημέρες

Για όλες εμάς που αναζητάμε άμεσα αποτελέσματα και όσο το δυνατόν πιο φυσικές φόρμουλες, η σειρά KORRES Μαύρη Πεύκη μας δίνει τη λύση: αποδεδειγμένη ενίσχυση της σφριγηλότητας και «σμίλευση» του χαλαρού και άτονου δέρματος, που έχει χάσει το σχήμα και τον χαρακτήρα του με την πάροδο του χρόνου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες χρήσης, 100% των γυναικών που τη δοκίμασαν είδαν ορατά αποτελέσματα στην ανάκτηση της συμμετρίας του προσώπου.

View this post on Instagram

A post shared by KORRES (@korres.athens)

 

Η αποτελεσματικότητα της σειράς έγκειται στο συνδυασμό του εκχυλίσματος Μαύρης Πεύκης, που ενισχύει τον επιδερμικό ιστό και κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό, μειώνοντας τις ρυτίδες, και την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ , ένα ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Η φόρμουλα που δημιούργησε – σε παγκόσμια πρώτη – η KORRES, «αψηφά» στην κυριολεξία τους νόμους της βαρύτητας και αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, επαναφέροντας τις «καθαρές» γραμμές του.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνει η σειρά ΚΟΡΡΕΣ Μαύρη Πεύκη 

Η πολυπόθητη σμίλευση του προσώπου επιτυγχάνεται με 2 προϊόντα με ισχυρές φόρμουλες και βελούδινες υφές που θα αναζητά ξανά και ξανά η επιδερμίδα σας.

Βήμα 1ο
Ξεκινάμε με το serum από Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™, το οποίο αποτελεί τον πρωταγωνιστή της σειράς. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση στα ζυγωματικά, το σαγόνι και το λαιμό. Εφαρμόζουμε στις σχετικές περιοχές, με απαλές, ανοδικές κινήσεις. Από την πρώτη εφαρμογή το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό, ενώ τα αποτελέσματα διακρίνονται από την 1η ημέρα και κορυφώνονται στις 14 ημέρες εφαρμογής. Το περίγραμμα του προσώπου ανασηκώνεται, με το v-shape να επανέρχεται σε απόλυτη συμμετρία.

Βήμα 2ο
Συνεχίζουμε με την κρέμα ημέρας Μαύρη Πέυκη, 4D BIO-SHAPELIFT™, διαθέσιμη για μικτές-κανονικές επιδερμίδες και για ξηρές-πολύ ξηρές. Εφαρμόζουμε ταμποναριστά στην επιδερμίδα και απλώνουμε με απαλές κινήσεις, χωρίς να ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα spilanthes acmella που περιέχει η κρέμα, συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, καθώς το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων. Την ίδια στιγμή, οι β-γλυκάνες διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας και άρα τη φρέσκια, γεμάτη όψη του προσώπου. Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητά της και η αρχιτεκτονική του προσώπου γίνεται και πάλι εμφανής.

Korres
Photo credit:© Ιάσων Παχός (@zazeo)

Αγάπη και σεβασμός για την φύση

Αυτό που κάνει τα προϊόντα της ΚORRES να ξεχωρίζουν, πέρα από τις καινοτόμες φόρμουλες που διαθέτουν, είναι πως έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στη φύση, σε κάθε στάδιο της παρασκευής τους: από τη γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της συσκευασίας. To καλύτερο, όμως, είναι ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος της zero-waste φιλοσοφίας που πρεσβεύει η KORRES. Πώς; Συμμετέχοντας στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που δημιούργησε μέσα από όλα τα σημεία πώλησης. Εκεί, μπορούμε να ανακυκλώσουμε τα δικά μας “empties” από πλαστικό, χαρτί ή γυαλί, και η KORRES αναλαμβάνει να τα μετατρέψει σε όμορφα εικαστικά ή χρηστικά αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Κάπως έτσι η εταιρία έχει βρει τη χρυσή τομή μεταξύ ομορφιάς και φύσης, προσφέροντας λειτουργικότητα και αισθητική και όλα αυτά σεβόμενη πάντα το περιβάλλον που μας δίνει ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

MORE FROM

ΟΜΟΡΦΙΑ