Βρήκαμε το μεγαλύτερο trend στο μακιγιάζ. Και ξέρουμε και πώς θα το υιοθετήσεις!

Αυτό το trend στο μακιγιάζ «βάζει φωτιά» στις εμφανίσεις μας.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 14 Μαΐ. 22
Βρήκαμε το μεγαλύτερο trend στο μακιγιάζ. Και ξέρουμε και πώς θα το υιοθετήσεις!

Η απουσία του κραγιόν, τα δύο προηγούμενα χρόνια, από τα beauty looks μας, άλλαξε κατά πολύ τα δεδομένα στο μακιγιάζ. Αυτό το γνωρίζουμε καλά πλέον. Κάπως έτσι μπορεί τώρα, που αρχίζουμε να επιστρέφουμε στη κανονικότητα, τα αγαπημένα μας lipsticks να έχουν κάνει δυναμικό comeback, όμως αυτό δεν άλλαξε κάποιες από τις πρόσφατες συνήθειες που υιοθετήσαμε στο μακιγιάζ των ματιών. Ναι, τα bold eye-looks με σκιές και eyeliners ότι και να γίνει ήρθαν για να μείνουν στο μακιγιάζ μας.

Αφού δεν μπορούσαμε για πολύ καιρό να βάψουμε τα χείλη μας με σαγηνευτικά χρώματα εξαντλήσαμε όλη μας την αγάπη για χρώματα, στα μάτια μας. Έτσι, ανταλλάσσοντας το κλασικό μαύρο eyeliner μας με κόκκινο, σπάσαμε τη μονοτονία δίχως να πάρουμε μεγάλο ρίσκο. Και μπορεί να φαντάζει εύκολο το να προσθέσουμε μια πορφυρή πινελιά στο μακιγιάζ των μακιγιάζ των ματιών μας, όμως, για να υιοθετήσουμε σωστά τη τάση αποφασίσαμε να κρατήσουμε μερικές σημαντικές σημειώσεις.

Τόλμησε το κόκκινο χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σου!

Γι’ αυτή τη σεζόν το κόκκινο χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών είναι must.Τα καλά που έχει το συγκεκριμένο trend; Ταιριάζει σε όλες. Ευτυχώς για εμάς το κόκκινο είναι ένα χρώμα με χίλιες αποχρώσεις,. Όπως καταλαβαίνεις για όλες μας υπάρχει ένας φλογερός τόνος που θα κάνει το μακιγιάζ μας ανάρπαστο.

Για τις πιο ντροπάλες, μια γραμμή ελαφρού eyeliner που εφαρμόζεται στο επίπεδο των βλεφαρίδων ή με τη βοήθεια μιας ιριδίζουσας σκιάς για να τονίσουμε ελαφρώς το βλέμμα, είναι η ιδανική επιλογή. Από την άλλη για όσες είναι να πάντα πρόθυμες να δοκιμάζουν κάτι πιο statement, υπάρχουν αμέτρητες εναλλακτικές για ένα κόκκινο eyelook: Ένα cat-eye χρησιμοποιώντας μια μεταλλική σκιά ματιών, μια σειρά από νέον eyeliner τοποθετημένη γραφικά στο κινητό βλέφαρο ή στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές…

Εμείς, για να σου δώσουμε έμπνευση, συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας red eye-looks; Τι λες, είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις την πιο φλογερή εκδοχή του εαυτού σου;

6 μοναδικά red eye-looks

Graphique eyeliner

Degrade red eye-look

Κόκκινο χρώμα στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών

Ίδιο κόκκινο χρώμα στα χείλη και στα μάτια

@f_beautyfactory

Red eyeshadow

Two toned eyeliner

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: