Ο απρόσμενος σύμμαχος που μπήκε στο νεσεσέρ μου. Και με έσωσε!

Όλες είμαστε μοναδικές και το ίδιο μοναδικά είναι και τα σημάδια που φέρουμε στο σώμα μας. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν μπορούμε με τίποτα να συμφιλιωθούμε με κάποιο από αυτά;

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη Νίνα Μουσούρη
Νίνα Μουσούρη 17 Μαΐ. 22
Ο απρόσμενος σύμμαχος που μπήκε στο νεσεσέρ μου. Και με έσωσε!

Τα σημάδια και οι (τέλειες κατά τα άλλα) ατέλειές μας είναι η δύναμή μας! Δεν ξέρω αν ακούγεται κλισέ, αλλά αυτή είναι δική μου θεωρία για να σταθώ απέναντι σε όλα τα αψεγάδιαστα πρότυπα που προβάλλονται καθημερινά μέσα από τα social media. Δεν υποστηρίζω την άποψη ότι δεν πρέπει να «πειράζουμε» στην εμφάνισή μας οτιδήποτε μας ενοχλεί, ό,τι μας γεννά αρνητικά συναισθήματα.

Είμαστε ελεύθερες να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να νιώθουμε πραγματικά χαρούμενες και να προσπαθούμε να ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση μας με κάθε τρόπο. Αν για κάποιο λόγο αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να «αγκαλιάσουμε» και να αγαπήσουμε κάποιο σημάδι στο σώμα μας, τότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να το αποχωριστούμε. Προσωπικά έχω μια τέτοια εμπειρία, που θα ήθελα να μοιραστώ. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που σήμερα αποφάσισα να σου γράψω αυτές τις γραμμές.

νεσεσέρ

My story: Το σημάδι που δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθίσω και πώς το αντιμετώπισα

Ενώ μέχρι πρόσφατα αγαπούσα κάθε σημάδι και κάθε ατέλεια στο σώμα μου, έφτασε η στιγμή που βρέθηκα αντιμέτωπη με μια ουλή, η οποία κάθε φορά που την αντίκριζα μου δημιουργούσε έναν κόμπο στον λαιμό. Για πολύ καιρό προσπαθούσα να συμβιβαστώ μαζί της, αλλά μάταια. Εκείνη ήταν πάντα εκεί για να κάνει αισθητή την παρουσία της. Για να μου χαλάει διαρκώς τη διάθεση. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Πριν δύο χρόνια χρειάστηκε να αφαιρέσω από το λαιμό μου δύο μεγάλες ελιές, οι οποίες, σύμφωνα με τον γιατρό μου, αν έμεναν εκεί, σε μερικά χρόνια, ενδεχομένως να μου δημιουργούσαν πρόβλημα. Δεν παίζουμε με αυτά. Έτσι τις αποχωρίστηκα δίχως δεύτερη σκέψη! Και αφού γλίτωσα, λοιπόν, από τις δύο «κακές» ελιές που μου κρατούσαν «συντρόφια» για πολλά χρόνια , εκείνες χάρισαν τη θέση τους σε μια ουλή, η οποία δεν μου έκανε τη χάρη να εξαφανιστεί από μόνη της όσος καιρός και αν είχε περάσει.

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου! Για πρώτη φορά ένιωσα έντονα ότι δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με κάποιο σημάδι στο σώμα μου. Βρισκόταν σε τέτοιο σημείο που ό,τι και αν έκανα εστίαζα τη προσοχή μου εκεί. Αυτός ήταν ο λόγος, λοιπόν, που με έκανε να αρχίσω να αναζητώ τρόπους για να απαλύνω αυτή την ουλή και ναι, μετά από δύο χρόνια μπορώ να σου πω πως επιτέλους τα κατάφερα.

νεσεσέρ

Bye bye ουλή!

Ως beauty editor έχω τη τύχη να δοκιμάζω συνεχώς νέα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια μου. Κάπως έτσι πριν μερικές εβδομάδες έφτασε στα γραφεία του ELLE ένα θαυματουργό beauty item.Όχι δεν πρόκειται για κάποια μαγική κρέμα η για κάποιο αξεπέραστο serum. O λόγος για τα νέα, καινοτόμα επιθέματα Ανάπλασης Ουλών της Hansaplast, τα οποία υπόσχονται να βελτιώσουν την όψη τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αφού η πληγή έχει επουλωθεί. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, η ουλή που είχα στο λαιμό μου, ήταν η τέλεια ευκαιρία για να κάνω το δικό μου crash test. Και μάντεψε…

Το πείραμα πέτυχε! Τα πρώτα σημάδια δράσης άρχισαν να γίνονται ορατά ύστερα από 3 με 4 εβδομάδες καθημερινής χρήσης. Η ουλή μου σιγά σιγά έγινε λιγότερο αισθητή και αυτό ήταν αρκετό για να ενθουσιαστώ και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα επιθέματα της Hansaplast. Ύστερα από συνολικά 8 εβδομάδες- 12 ώρες την ημέρα- πέτυχα το στόχο μου. Το σημάδι που είχα στο λαιμό μου άρχισε να σβήνει, έγινε πιο απαλό στο μάτι και πιο ήπιο στην υφή. Όσα, δηλαδή, ήθελα προκειμένου να μην με ενοχλεί πλέον.

Ας συστηθούμε καλύτερα με τα επιθέματα Ανάπλασης Ουλών της Hansaplast!

Το επιθέμα Ανάπλασης Ουλών της Hansaplast, είναι ένα διακριτικό, διαφανές αυτοκόλλητο, το οποίο έχει δημιουργηθεί από πολυουρεθάνη. Πρόκειται για ένα εύκαμπτο υλικό που είναι ανθεκτικό ακόμα και στο νερό και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η πολυουρεθάνη είναι ένα υλικό που εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται για την επαγγελματική φροντίδα πληγών με ασφαλή τρόπο.

Το διαφανές επίθεμα της Hansaplast μπορεί να κοπεί στο μέγεθος που επιθυμούμε και είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την ενυδάτωση του ουλώδη ιστού. Επιπλέον, κατά τη χρήση του αυξάνεται η θερμοκρασία στον ιστό της ουλής, συμβάλλοντας έτσι στην ενεργοποίηση της διαδικασίας αναγέννησης της επιδερμίδας και στην επαναδιαμόρφωση της ουλής.

Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από τις 3 – 4 πρώτες εβδομάδες, ενώ ο προτεινόμενος χρόνος χρήσης είναι οι 8 συνεχόμενες εβδομάδες για 12 ώρες, καθημερινά. Ακριβώς το χρονικό διάστημα που ακολούθησα και εγώ. Μάλιστα, η χρήση των επιθεμάτων για περισσότερο από 8 εβδομάδες μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση της ουλής. Όπως, καταλαβαίνεις, λοιπόν, τα επιθέματα Ανάπλασης Ουλών της Hansaplast είναι ένας σύμμαχος ομορφιάς που πλέον έχει αποκτήσει σταθερή θέση στο νεσεσέρ μου. Τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα για να πεις και εσύ bye bye στην ουλή/σημάδι που σε ενοχλεί;

Διατίθεται αποκλειστικά online στα συγκεκριμένα σημεία πώλησης:

2happy.gr
www.tofarmakeiomou.gr
www.ofarmakopoiosmou.gr
www.hondoscenter.com

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: