Πίλινγκ με γλυκολικό οξύ: 7+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το προσθέσεις στην ρουτίνα σου

Η skincare ρουτίνα αποτελεί το Α και το Ω στην καθημερινότητα των γυναικών.Έτσι συχνά όλες μας προσπαθούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους περιποίησης. Το πίλινγκ με γλυκολικό οξύ είναι ένας απ' αυτούς.

ELLE Team 20 Μαρ. 21
Πίλινγκ με γλυκολικό οξύ: 7+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το προσθέσεις στην ρουτίνα σου

Yπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου, ωστόσο δεν είναι όλοι οι κατάλληλοι για κάθε επιδερμίδα. Ένας από τους πιο διαδεδομένους και αποτελεσματικούς είναι με γλυκολικό οξύ, το οποίο αποτελεί το βασικό στοιχείο των χημικών πίλινγκ. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει καταπραϋντικά συστατικά, αναζωογονεί σε βάθος και βοηθά στην αναδόμηση αλλά και στην άμεση βελτίωση της όψης του δέρματος σε κάθε ηλικία. Το πίλινγκ με γλυκολικό γίνεται καθαρά και μόνο από τον δερματολόγο σου.

 Οι σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις πριν επιλέξεις να το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου

 Τι είναι το γλυκολικό οξύ;

Το γλυκολικό οξύ είναι ένα άχρωμο, άοσμο άλφα-υδροξυ-οξύ (AHA) που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο και καθαρίζει βάθος την επιδερμίδα. Πρόκειται για έναν τύπο χημικής απολεπιστικής ουσίας που διαλύει τους δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και καθαρή. Το συγκεκριμένο συστατικό μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα πιο βαθιά και εύκολα σε σύγκριση με το γαλακτικό οξύ, γι ‘αυτό και χρησιμοποιείται τόσο συχνά.

Ανακάλυψε όσα ακόμα πρέπει να γνωρίζεις για το γλυκολικό οξύ στο Glance.gr.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: