2 τρόποι να αυξήσεις τον όγκο των χειλιών σου με φυσικό τρόπο

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται ζουμερά, σαρκώδη χείλη γιατί μας κάνουν να φαινόμαστε πιο ελκυστικές και αισθησιακές.

ELLE Team 26 Αυγ. 21
2 τρόποι να αυξήσεις τον όγκο των χειλιών σου με φυσικό τρόπο

Είναι αλήθεια ότι οι άντρες έλκονται από γυναίκες με ζουμερά και σαρκώδη χείλη, οπότε αν δεν τα έχετε, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μερικούς εύκολους τρόπους για να τα αποκτήσετε φυσικά και χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα. Φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή αισθητικής επέμβασης εάν θέλετε να έχετε μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη χείλη, αλλά μπορεί να καταλήξετε σε αποτελέσματα που δεν σας ικανοποιούν ή άλλα προβλήματα.

Σε αυτό το άρθρο, θα προτείνουμε τρόπους που ανταποκρίνονται στο ερώτημα πώς να αποκτήσετε φυσικά σαρκώδη χείλη. Θα εκπλαγείτε πολύ όταν τα δοκιμάσετε.

όγκο

Βουρτσίστε τα χείλη σας: Για αισθησιακά και σαρκώδη χείλη φυσικά, ξεκινήστε με το βούρτσισμα, ένα βήμα που έχει πολλά οφέλη. Μιλάμε για ένα ελαφρύ τρίψιμο στα χείλη σας χρησιμοποιώντας μια στεγνή οδοντόβουρτσα. Για επιπλέον απαλότητα χρησιμοποιήστε λίγο μέλι στην οδοντόβουρτσα. Θα δείτε ένα θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά την υφή των χειλιών σας και την εμφάνισή τους επίσης. Το βούρτσισμα όχι μόνο θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και θα κάνει τα χείλη σας λεία αλλά επίσης θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και αυτό κάνει τα χείλη σας πιο γεμάτα, σαρκώδη και αισθησιακά.

Ανακάλυψε περισσότερους φυσικούς τρόπους να αυξήσεις τον όγκο των χειλιών σου στο glance.gr

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: