Menu

Sexy Lift: Η νέα trendy τάση στις αισθητικές επεμβάσεις

Η πλαστικός χειρουργός Έλενα Τζαμαντάκη εξηγεί ποιες είναι οι πρωτοποριακές θεραπείες για ζουμερά χείλη, καυτούς γλουτούς, σφριγηλό στήθος και έντονα ζυγωματικά που εφαρμόζονται τώρα.

Όσοι επισκέπτονται τα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών ανά την υφήλιο δεν έχουν πλέον μόνο την απαίτηση να γυρίσουν το χρόνο πίσω, αλλά και να διορθώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός τους ώστε να δείχνουν πιο ωραία. Μοναδικός τους στόχος; Να ενισχυθεί το σεξαπίλ τους. Γι' αυτόν το λόγο σημειώνει αυξανόμενη ζήτηση πλέον μια σειρά από επεμβάσεις που ονομάζονται «Sexy Lift» και οι οποίες τονώνουν τη διάθεση. Πρόκειται για παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του σώματος με στόχο να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μας. «Τώρα πια στα συνέδρια μιλάμε για το “the Kardashians effect”» εξηγεί η πλαστικός χειρουργός Έλενα Τζαμαντάκη. Οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν να αποκτήσουν έντονες καμπύλες, να αλλάξουν το μεγάλο στήθος, ώστε να φαίνεται πιο φυσικό, καθώς και να κάνουν επεμβάσεις στα χείλη και τα ζυγωματικά, προκειμένου να δείχνουν πιο σέξυ. Αυτή είναι η νέα μόδα της εποχής μας!

Full face beautification
Αφορά επεμβάσεις που έχουν στόχο να κάνουν πιο όμορφο το σχήμα των χειλιών, ώστε αυτό να είναι πιο θηλυκό κι επιθυμητό από τον αντρικό πληθυσμό. Το να αποκτήσεις πλούσια, σαρκώδη χείλη με μια ένεση υαλουρονικού οξέος είναι κάτι τόσο απλό που έχει γίνει η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση σε όλο τον κόσμο. Όλο και περισσότερες γυναίκες κάθε ηλικίας ζητούν, καθεμία για το δικό της λόγο, την «ωραιοποίηση» της περιστοματικής περιοχής. Αυτό που θεωρείται trendy τώρα είναι το εξής: το κάτω χείλος πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το πάνω, ώστε να φαίνεται πιο ζουμερό και παιχνιδιάρικο κατά την ομιλία. Η διαδικασία είναι γρήγορη, ανώδυνη και σας δίνει αμέσως τη δυνατότητα να αποκτήσετε σέξυ χείλη για πάνω από ένα χρόνο.

Ζυγωματικά της Barbie
Τα έντονα μήλα αποτελούν βασικό κριτήριο για το beautification του προσώπου και το «Sexy Lift». Είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του προσώπου που προσδίδει φωτογένεια και εξασφαλίζει εφέ ανόρθωσης, το λεγόμενο «V-Lift». Η διαδικασία είναι γρήγορη, δεν συνοδεύεται από πόνο, ενώ το αποτέλεσμα άμεσο. Υπάρχει πλέον υλικό που σας βοηθά να διατηρήσετε τη σέξυ και νεανική σας όψη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Φυσικό στήθος
Σήμερα η επέμβαση στο στήθος είναι ένα χειρουργείο-εξπρές, που σας επιτρέπει να φύγετε από την κλινική μετά από λίγες ώρες οδηγώντας. Κάποτε ήταν μια επίπονη διαδικασία με μακρά και επικίνδυνη μετεγχειρητική περίοδο. Η εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής, με την αποδεδειγμένα ασφαλή τεχνική «No Pain, No Touch», επιτυγχάνει γρήγορη ανάρρωση, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο, καθώς είναι ελάχιστα τραυματική. Η επέμβαση διαρκεί περίπου μία ώρα, γίνεται υπό μέθη, ενώ το στήθος παραμένει πρησμένο για λίγες ημέρες. Ο μόνος περιορισμός αφορά την εφαρμογή ειδικού στηθόδεσμου για δύο εβδομάδες. Έτσι απλά, ανώδυνα και άμεσα απολαμβάνετε το νέο σέξυ στήθος σας, το οποίο τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Brazilian butt lift
Το trendy shape του σώματος διαθέτει καμπύλες, όπως εκείνο της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κιμ Καρντάσιαν. Αυτό δεν είναι δώρο της φύσης, αλλά του πλαστικού χειρουργού, ο οποίος μεταφέρει λίπος -Lipomodeling- από σημεία όπου περισσεύει στους γλουτούς/γοφούς, ώστε να δημιουργηθούν έντονες καμπύλες από τη μέση και κάτω. Συγχρόνως οι γλουτοί ανορθώνονται με ειδικά χειρουργικά νήματα και στη συνέχεια σταθεροποιούνται στην καινούρια τους θέση. Η διαδικασία πραγματοποιείται σε συνθήκες χειρουργείου, είναι ανώδυνη, χωρίς τομές και περιορισμούς. Διαρκεί περίπου μία ώρα, δεν συνοδεύεται από πόνο και σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε γρήγορα στις καθημερινές σας δραστηριότητες φορώντας έναν ειδικό κορσέ για λίγες μόνο ημέρες. Το αποτέλεσμα κρατάει 1 1/2 με δύο χρόνια, όπου πρέπει να επαναλάβετε μόνο τη διαδικασία της ανόρθωσης με τα ειδικά χειρουργικά νήματα. Όσον αφορά το Lipomodeling, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί, γιατί το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Ιnfo: www.plasticsurgery-plasis.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ