Σειρά περιποίησης μαλλιών εμπνευσμένη από το surfing

Το καλοκαίρι η εντατική φροντίδα των μαλλιών είναι επιβεβλημένη. Ωστόσο, χάρη στα νέα σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης της Aussie τώρα γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ.

Elle 24 Μαΐ. 12
Σειρά περιποίησης μαλλιών εμπνευσμένη από το surfing

Τα καινούρια Αussie έφτασαν με σούπερ εμφάνιση και άκρως καλοκαιρινή διάθεση…
Mε «καταγωγή» από την Αυστραλία, αντλούν έμπνευση από τον κόσμο του surfing και χαρίζουν στα μαλλιά σας κύματα ανανέωσης.

Οι συλλεκτικές τους συσκευασίες είναι ένας από τους λόγους που ξεχωρίζουν. Κεφάτα μηνύματα πάνω στα πολύχρωμα μπουκάλια τους, όπως «Relax», «Beautiful G' Day», «Hot Sun», «Surf και Fun» ανεβάζουν τη διάθεσή μας.

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, κοντίσιονερ αλλά και το κορυφαίο προϊόν της Αussie, τη θεραπεία 3 Μinute Miracle.

Limited Edition Colour Matte Shampoo και Limited Edition Colour Matte Conditioner:
Σαμπουάν και κοντίσιονερ, κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Η σύνθεσή τους με εκχύλισμα ροδάκινου προστατεύει τα μαλλιά, διατηρεί το χρώμα τους ζωηρό, ενώ παράλληλα τους προσφέρει μοναδική απαλότητα.

Limited Edition Aussome Volume Shampoo και Limited Edition Aussome Volume Conditioner: Περιποιούνται και δυναμώνουν τα λεπτά, άτονα μαλλιά. Περιέχουν εκχυλίσματα από λυκίσκο που δίνουν πλούσιο όγκο για ΧΧL εμφανίσεις.

Limited Edition Colour 3 Minute Miracle: Το «θαύμα» της σειράς για βαμμένα μαλλιά. Σε τρία μόλις λεπτά επανορθώνει και θρέφει σε βάθος την τρίχα, προστατεύοντας το χρώμα της. Είναι ιδανικό για την τακτική φροντίδα των μαλλιών που ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και το καθημερινό λούσιμο. Τέλος, το υπέροχο καλοκαιρινό άρωμά του, που θυμίζει λαχταριστό κοκτέιλ, αναζωογονεί τα μαλλιά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: