Follow us

Search
Advertorial

Skincare Power: Ο συνδυασμός θεραπειών είναι η νέα μέθοδος για τη περιποίηση της επιδερμίδας μας

Η Δρ. Λία Παπαδαυίδ, ακολουθεί μια νέα προσέγγιση για τη βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας. Ουσιαστικά πρόκειται για τον συνδυασμό διαφορετικών θεραπειών, οι οποίες θα αναζωογονήσουν σε βάθος το δέρμα μας και θα μας χαρίσουν παράλληλα λάμψη και super ενυδάτωση.

Skincare Power: Ο συνδυασμός θεραπειών είναι η νέα μέθοδος για τη περιποίηση της επιδερμίδας μας

Η skincare ρουτίνα είναι το Α και το Ω  για την επιδερμίδα μας. Έτσι ανακαλύψαμε και το νέο trend για την περιποίηση του προσώπου μας. Πρόκειται για τον συνδυασμό θεραπειών, καθώς με αυτό το τρόπο παίρνουμε τα οφέλη από τη κάθε μια ξεχωριστά και αποφεύγουμε τυχών παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από την κατάχρηση. Μάλιστα, ειδικά από τα 30 και μετά, όπου τις επόμενες δεκαετίες αρχίζει η χαλάρωση, μια γυναίκα έχει ανάγκη από άμεση ανανέωση της επιδερμίδας της,  από αφαίρεση νεκρών κυττάρων, super ενυδάτωση και διατήρηση της ελαστικότητας. Πως θα γίνει αυτό; Είναι σημαντικό να στοχεύσει σε μια εντατικοποιημένη και εξατομικευμένη skincare περιποίηση.

Όπως ακριβώς θα αφιερώσουμε χρόνο για να γυμνάσουμε το σώμα μας, για να περιποιηθούμε τα νύχια μας και τα μαλλιά μας, έτσι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε την διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας μας. Κάπως έτσι μάθαμε πως ή μέθοδος της φωτοπροστασίας και ο συνδυασμός των παρακάτω θεραπειών είναι η ιδανική επιλογή:

H απόλυτη ανάπλαση δέρματος που προσφέρουν οι θεραπείες σύμφωνα με το πρωτόκολλο Παπαδαυίδ

Η δερμαπόξεση με διαμάντι

Πρόκειται για μια ασφαλής, μη επεμβατική διαδικασία αναδόμησης του δέρματος που δίνει λάμψη και τονώνει το δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, προωθώντας την ανάπτυξη υγιών, νέων κυττάρων, για πιο ομαλή, λαμπερή και άψογη χροιά. Διεγείρει τόσο την κυκλοφορία όσο και την ανάπτυξη των ελαστικών ινών με αποτέλεσμα ένα πιο νεανικό και ανανεωμένο δέρμα.

Peeling

Τα peeling εφαρμόζονται κατά περίπτωση ανάλογα την περίπτωση και τις ανάγκες του τύπου του δέρματος. Πρόκειται για θεραπεία ανανέωσης που στοχεύουν στην αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος για αν δημιουργηθεί μια νέα επιδερμίδα η οποία θα είναι καλύτερη ποιοτικά , καθώς και πιο λαμπερή.

IPL Intense Pulse Light 

Το IPL Intense Pulse Light αποτελεί θεραπεία υπερχρώσεων, πανάδων, μελάσματος και ευρυαγγειών. Η τεχνολογία έντονου παλμικού φωτός (IPL) μεταφέρει άμεσα την ενέργεια στις στοχευμένες περιοχές του δέρματος, θεραπεύοντας το πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα είναι η απόκτηση καθαρού, αναζωογονημένου δέρματος που ακτινοβολεί.

Ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) ενισχύουν την παράγωγη κολλαγόνου ώστε να μειωθεί η χαλάρωση του δέρματος και να λειάνουν οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Σε αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιείται πολυπολικό Rf , για γρήγορη και ομοιογενή θερμότητα σε πολλαπλά βάθη του ιστού, εξασφαλίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Franctional Rf

Με το Fractional Rf  μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση και υφή του δέρματος, στοχεύοντας σε ρυτίδες, διεσταλμένους πόρους, ουλές, ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας, δυσχρωμίες και πανάδες. Χρησιμοποιείται ειδική κεφαλή η οποία εξαχνώνει τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα και θερμαίνει τον ιστό. Η ακριβή δόση ενέργειας που παρέχεται ομοιόμορφα, εξασφαλίζει ταχύτερη επούλωση

Πως εισέρχονται ουσίες στο δέρμα;

Η συσκευή Infusion παρέχει μια μη επεμβατική λύση, για τη διαδερμική απορρόφηση μεσοθεραπευτικών σκευασμάτων (μεσοθεραπεία). Η όψη της αναζωογονημένης επιδερμίδας μας είναι άμεσα ορατή και αυτή η μέθοδος συμπληρώνει τις περισσότερες αισθητικές πράξεις, ενισχύοντας τα αποτελέσματα. Άλλος τρόπος είναι το Skinpen , το οποίο είναι μια ιατρική συσκευή microneedling, που δημιουργεί χιλιάδες μικροσκοπικά κανάλια στο δέρμα μας. Αυτό ενεργοποιεί τη φυσική απόκριση επούλωσης του σώματός μας,  και όχι μόνο αυξάνει το κολλαγόνο, αλλά επίσης αναζωογονεί το δέρμα μας για να φαίνεται πιο υγιές και νεανικό.

LED

Ολοκληρώνοντας το πρωτόκολλο της κα. Παπαπδαυίδ, εφαρμόζεται μονοχρωματικό κόκκινο φως LED (Omnilux revire), το οποίο διεγείρει τους βαθύτερους ιστούς του δέρματος με αποτέλεσμα μια γενική σύσφιξη, ενυδάτωση, βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος, καθώς και λείανση των λεπτών γραμμών καi των ρυτίδων παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα στο δέρμα μας.

Σε περίπτωση που θες και εσύ να χαρίσεις μια ολοκληρωμένη skincare περιποίηση στον εαυτό σου, η οποία θα αναζωογονήσει σε βάθος την επιδερμίδα σου ή θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες κλείσε το ραντεβού σου με την  Δρ. Λία Παπαδαυίδ.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Ιατρείο, Ψυχάρη 1, 15451, Νέο Ψυχικό, Αττική.
Τηλ. : 2130276022
Site: papadavid.gr

MORE FROM

ΟΜΟΡΦΙΑ

BEST of INTERNET