Αυτό το προϊόν με γλυκολικό οξύ γίνεται sold out μέσα σε 30 δευτερόλεπτα

Ένα skincare προϊόν με γλυκολικό οξύ, ιδανικό για ατέλειες και ώριμες επιδερμίδες.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 25 Μαΐ. 22
Αυτό το προϊόν με γλυκολικό οξύ γίνεται sold out μέσα σε 30 δευτερόλεπτα

Αποκτώντας θέση σε όλο και περισσότερα προϊόντα ομορφιάς, το γλυκολικό οξύ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενεργά συστατικά των τελευταίων σεζόν.

Όπως η ρετινόλη και η βιταμίνη C, βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε πολλά καλλυντικά αλλά και σε πολύ πιο συμπυκνωμένες συνθέσεις που δρουν στο βάθος της επιδερμίδας, έτσι, καθώς συνίσταται τόσο για νεανικό όσο και για ώριμο δέρμα, το γλυκολικό οξύ συνδυάζει τις καλές δράσεις: περιποιείται το δέρμα με τάση ακμής, δίνει λάμψη στη θαμπή όψη που έχει το ώριμο δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και εξαλείφει τις κηλίδες και τις λεπτές γραμμές. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς με γλυκό οξύ, εκεί έξω.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών των beauty items, υπάρχει ένα προϊόν, που τώρα αποτελεί ένα πραγματικό best seller, που έχει αποσπάσει αμέτρητα θετικά σχόλια. Ο λόγος για το «Liquid Gold» από την αυστραλιανή μάρκα Alpha-H.

Ένα νέο προϊόν που μας «κλείνει» το μάτι

Το συγκεκριμένο προϊόν αυτή τη στιγμή απαριθμεί αμέτρητες fans σε όλο το κόσμο, σημειώνοντας πωλήσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα παγκοσμίως, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη. Γιατί; Αυτή η θεραπεία απολέπισης εκτός από το ότι καταπολεμά τα μαύρα στίγματα, την έλλειψη φωτεινότητας, τις λεπτές γραμμές και τα σπυράκια, ενυδατώνει την επιδερμίδα με πρωτεΐνες μεταξιού και ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης. Όλα αυτά χωρίς ερεθισμό, που συνήθως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με τη χρήση του γλυκολικού οξέος στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

To tip που πρέπει να γνωρίζουμε: Προσοχή! Για να έχουμε περισσότερα οφέλη από αυτό το all star- συστατικό, είναι σημαντικό να αφήσουμε το δέρμα να το συνηθίσει χρησιμοποιώντας το κάθε δεύτερη μέρα στην αρχή και κυρίως να μην το εφαρμόζουμε πριν εκτεθούμε στον ήλιο.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: