Swarovski Edition: Άρωμα ή αξεσουάρ;

Αν και θυμίζει περισσότερο ένα stylish βραδινό clutch, αποτελεί την καινούρια συλλεκτική αρωματική δημιουργία του διάσημου οίκου.

Elle 31 Αυγ. 12
Swarovski Edition: Άρωμα ή αξεσουάρ;

Εμπνευσμένο από τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, το νέο πολυτελές άρωμα του οίκου Swarovski μοιάζει περισσότερο με αξεσουάρ που συνοδεύει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής.

Η υπέροχη συσκευασία του με κροκό λεπτομέρειες και φυσικά κρύσταλλα Swarovski παραπέμπει σε κομψό βραδινό clutch, ενώ η αναπάντεχη φλόραλ αύρα του σε κάνει να αισθάνεσαι σαν λαμπερή σταρ του κινηματογράφου.

Το άρωμα κυκλοφορεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό, γεγονός που το καθιστά συλλεκτικό. Η συσκευασία του είναι άκρως εντυπωσιακή ώστε να παραμείνει για πάντα στη συλλογή σας. Όσο για την ευωδιά του; Δροσερές φρουτώδεις νότες ενώνονται μοναδικά με εκείνες ανάλαφρων λουλουδιών δημιουργώντας ένα θηλυκό ελιξίριο που σαγηνεύει. Βάλτε το σέξυ μαύρο σας φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, προσθέστε μερικές σταγόνες από την καινούρια αρωματική δημιουργία και κερδίστε στα σημεία.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: