Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όταν εφαρμόζουμε τη μάσκα των μαλλιών μας

Γνωρίζοντας αυτό το μικρό step θα καταφέρεις να κάνεις θαύματα με τη μάσκα των μαλλιών σου.

Elle 23 Ιαν. 22
Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όταν εφαρμόζουμε τη μάσκα των μαλλιών μας

Εάν και εσείς έχετε αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να επενδύσετε σε μια αποτελεσματική μάσκα μαλλιών, αξίζει τότε μάθετε πως μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη που αποκομίζετε από αυτήν. Σχεδιασμένες ως ένα πρόσθετο βήμα για να εμποτίσουν τα μαλλιά με υγρασία, λάμψη, δύναμη ελαστικότητα, οι μάσκες μαλλιών μπορούν να γίνουν ένα από τα beauty προϊόντα που δεν μπορούμε και δεν θέλουμε με τίποτα να αποχωριστούμε.

Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζουμε προκειμένου να απολαύσουμε στο ακέραιο τα οφέλη τους. Όταν λούζουμε τα μαλλιά μας, αν εφαρμόσουμε τη μάσκα περιποίησης απευθείας στις βρεγμένα σκέλη, μπορεί να μην έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το haircare προϊόν μας. Εσύ το γνώριζες αυτό;

μάσκα

Μια μάσκα μαλλιών μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά όσο μπορεί να διεισδύσει στο στέλεχος της τρίχας και τα μαλλιά που είναι ήδη πλήρως κορεσμένα με νερό θα απορροφήσουν λιγότερο προϊόν. Ποιο είναι το μυστικό; Χρειαζόμαστε μια πετσέτα για να ταμπονάρουμε ελαφρώς τα μαλλιά προκειμένου να απορροφήσει κάποια ποσότητα από το νερό και μετά εφαρμόζουμε τη μάσκα αναζωογόνησης.

Η παγκόσμια πρεσβευτής της GHD και hair expert πολλών celebrities, Zoe Irwin, μας εξηγεί το γιατί: «Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο η μάσκα μπορεί να απορροφηθεί στα μαλλιά μας. Εάν τα σκέλη είναι πολύ βρεγμένα, δεν μπορεί να συμβεί τόσο αποτελεσματικά αυτό και είναι βέβαιο πως δεν θα πάρουμε τόση υγρασία ή δύναμη από τη μάσκα. Το ελαφρύ στέγνωμα με πετσέτα μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορα και σίγουρα κάνει τη διαφορά .Το άλλo στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι πώς διαχέουμε τη μάσκα σε όλα τα μαλλιά. Πρέπει να εφαρμόσουμε από στα μεσαία μήκη και τα άκρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: