Αυτά είναι τα ιδανικά χτενίσματα για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά

Αν δεν θες σε καμία περίπτωση να αποχωριστείς τα μακριά σου μαλλιά, αλλά θες μια ανανέωση, αυτά είναι τα ιδανικά haircuts για εσένα.

Elle 06 Ιουλ. 21
Αυτά είναι τα ιδανικά χτενίσματα για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά
Cover photo:@saintalgue

Είναι γεγονός πως το bob κούρεμα είναι η απόλυτη τάση, αλλά ακόμα και αν είσαι φανατικά ορκισμένη υπέρ των μακριών σου μαλλιών, εμείς πρέπει να σου πούμε ότι κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε όλα τα haircuts που θα χαρίσουν στο look σου την ανανέωση που ήθελες, όγκο και κίνηση. Όλα αυτά θα συμβούν και θα χάσεις ελάχιστους πόντους από το μήκους των μαλλιών σου.

Μακριά μαλλιά με αραιές αφέλειες

Αυτή τη σεζόν έχουμε δει ότι οι αφέλειες έχουν κάνει δυναμικό comeback. Αγκαλιάζουν χαλαρά το πρόσωπο μας και προσδίδουν ένα κομψό στυλ με γαλλική φινέτσα. Για τα μακριά μαλλιά, οι ιδανικές αφέλειες είναι αυτές που έχουν μεγάλο κενό ανάμεσά τους. Κάπως έτσι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό και vintage αποτέλεσμα, ακόμη και αν έχεις κυματιστά ή σγουρά μαλλιά.

μαλλιά

Photo credit:@maralafontan

Φιλάρισμα στις μπροστινές τούφες

Το πιο συνηθισμένο haircut για όλους τους τύπους μακριών μαλλιών είναι αυτό που «χαρίζει» ελαφρύ φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος, με τις κοντύτερες τούφες που φτάνουν ακριβώς κάτω από το πηγούνι για να πλαισιώσουν το πρόσωπο. Τα υπόλοιπα μαλλιά είναι γεμάτα, σε ομοιόμορφα μήκη.

μαλλιά

Photo credit:@toniandguyitalia

Κούρεμα σε ένα μήκος

Το κούρεμα σε ένα μήκος, όσον αφορά τα μακριά μαλλιά, είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία πλευρά μπορεί να χάσουν την κίνηση τους, αλλά από την άλλη αυτός ο τύπος haircut μπορεί να ενισχύσει τα σγουρά μαλλιά, καθιστώντας ευκολότερο να τα διαχειριστείς και να μην φριζάρουν. Ωστόσο, επειδή αυτό το καλοκαίρι, η ανάδειξη των φυσικών μαλλιών είναι must, αν τα μαλλιά σου χρειάζεται να είναι σε ένα μήκος για να είναι όμορφα, προχώρησε ελευθέρα σε αυτήν την επιλογή!

μαλλιά

Photo credit:@saintalgue

«Μυτιές» στις άκρες

Δημιουργούνται πολλά στρώματα, δίνουν περισσότερο όγκο και αναζωογονούν ακόμα και τα πιο άχαρα μαλλιά. Επίσης αυτό το haircut είναι ιδανικό για κυματιστά μαλλιά, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποκτούν πιο ωραία και έντονη κίνηση.

μαλλιά

Photo credit:@noemiofficial

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: