Τα μυστικά ομορφιάς της Κέιτ Χάντσον

Η γοητευτική ηθοποιός συνηθίζει να εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί όχι μόνο με τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και με το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της. Ανακαλύψτε τα tips της και κλέψτε λίγη από τη xολιγουντιανή λάμψη της.

Elle 07 Δεκ. 12
Τα μυστικά ομορφιάς της Κέιτ Χάντσον

Στα 33 της χρόνια είναι ήδη μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς. Η ανεπιτήδευτη ομορφιά της, σε συνδυασμό με την άνετη συμπεριφορά αλλά και την ισχυρή προσωπικότητά της, είναι ο λόγος που οι γυναίκες τη θαυμάζουν και δεν τη ζηλεύουν. Ποια είναι όμως η ρουτίνα ομορφιάς της;

Στις δημόσιες εμφανίσεις της τη βλέπουμε πάντα με τέλειο μακιγιάζ και εντυπωσιακά χτενίσματα. Ωστόσο, στην προσωπική της ζωή προτιμά να είναι απλή και εντελώς αμακιγιάριστη. Θέλει να δείχνει φρέσκια και λαμπερή, χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια. Κι αν νομίζετε πως για την παρουσία της στο κόκκινο χαλί αφήνεται στα έμπειρα χέρια διάσημων make-up artists, γελιέστε. Επιμελείται η ίδια το μακιγιάζ της. Της αρέσει να βάφεται, αλλά και να μακιγιάρει τις φίλες της, κάτι το οποίο βρίσκει άκρως διασκεδαστικό.

Το μυστικό της είναι να τονίζει τα σημεία του προσώπου που θεωρεί πιο δυνατά, όπως τα μάτια και τα ζυγωματικά. Για ένα πρωινό λουκ λατρεύει τις σκιές σε υγρή μορφή, που φωτίζουν το βλέμμα, ενώ για το βράδυ προτιμά το smoky eye look, που προσδίδει ένταση και μυστήριο. Αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς είναι τα υγρά μαντιλάκια καθαρισμού. Κι αυτό γιατί συχνά νιώθει τόσο κουρασμένη, που το μόνο που θέλει είναι να τελειώνει γρήγορα με το ντεμακιγιάζ, ώστε να πάει για ύπνο.

Τι θα έπαιρνε μαζί της σε ένα ερημικό νησί; Ταλαντεύεται ανάμεσα στο φον ντε τεν -η ίδια το θεωρεί… ζωτικής σημασίας- και το υγρό αϊλάινερ, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Τα προϊόντα που δεν λείπουν από την τσάντα της είναι: άρωμα, λιπ γκλος, αϊλάινερ και ρουζ ή bronzer, το οποίο χρησιμοποιεί και στα ζυγωματικά. Και οπωσδήποτε έχει συνέχεια μαζί της ένα λιπ μπαλμ για να ενυδατώνει τα χείλη της.

Όσο για το άρωμά της; Η ίδια δεν το αποκαλύπτει, καθώς θεωρεί ότι είναι από εκείνα τα γυναικεία φετίχ γύρω από τα οποία πρέπει να πλανάται ένα μυστήριο. Παρ' όλα αυτά έχει δηλώσει πως οι επιλογές της διαφέρουν κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση. Επίσης, έχει εκφράσει την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της αρωματική σειρά. Η ιδέα είναι να μη βασίζεται σε μία μόνο ευωδιά, αλλά σε περισσότερες, κάτι που συνδέεται με την ανάγκη της ίδιας για ποικιλία. Κάποιες φορές χρειάζεται ένα σέξυ ελιξίριο, ενώ άλλες κάτι πιο θηλυκό και εκλεπτυσμένο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT