Τα μυστικά ομορφιάς του τοπ μόντελ Κοκό Ροσά

Αν και μόλις 23 χρόνων, έχει δουλέψει ως τοπ μόντελ για κορυφαίους οίκους μόδας, όπως Dior, Chanel και Marc Jacobs. Η πρωταγωνίστρια της πασαρέλας από τον Καναδά αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της.
 

Elle 03 Ιαν. 12
Τα μυστικά ομορφιάς του τοπ μόντελ Κοκό Ροσά

– Ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις ομορφιάς που κάνετε το πρωί όταν ξυπνάτε;
Αρχικά φροντίζω την επιδερμίδα του προσώπου μου με μια ενυδατική κρέμα. Επειδή όμως έχω εμμονή με το μακιγιάζ, μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά από τη στιγμή που θα σηκωθώ από το κρεβάτι έχω ήδη τονίσει το περίγραμμα των ματιών μου με αϊλάινερ. Να φανταστείτε ότι στο σπίτι το καταφύγιό μου είναι ένα μικρό δωμάτιο-μπουντουάρ με έναν τεράστιο καθρέφτη και πολλά συρτάρια, όπου φυλάω άπειρα αξεσουάρ ομορφιάς.

– Ποιο είναι το αγαπημένο σας make-up look;
Μου αρέσει να χαρίζω ένταση στο βλέμμα μου. Ανάλογα λοιπόν με τα ρούχα μου, συνδυάζω πάντα ένα έντονο smoky εφέ στα μάτια στην αντίστοιχη απόχρωση. Στα χείλη χρησιμοποιώ ένα πολύ απαλό κραγιόν ή λιπ γκλος. Αγαπημένα μου προϊόντα; H μάσκαρα Sublime de Chanel της Chanel που εξασφαλίζει εντυπωσιακό μήκος και πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες μου και το κραγιόν Rouge Allure No 800 της Chanel που δίνει μια διακριτική λάμψη στα χείλη μου.

– Στα ντεφιλέ το υπερβολικό και extreme πολλές φορές μακιγιάζ είναι must. Σας αρέσει να δίνετε αυτή τη θεατρική νότα και στην προσωπική σας ζωή;
Αναμφισβήτητα. Χρησιμοποιώ τα χρώματα με φαντασία και γεμίζω με παιχνιδιάρικες πινελιές την καθημερινότητά μου. Όταν μάλιστα επιστρέφω σπίτι μου από κάποια επίδειξη μόδας, τις περισσότερες φορές συνεχίζω το μακιγιάζ από εκεί όπου το άφησε ο make-up artist, συνθέτοντας ένα δικό μου λουκ, ακόμα πιο εκκεντρικό.

– Ποιο gadget έχει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας;
To φον ντε τεν Diorskin Nude του Dior. Αποτελεί την απαραίτητη βάση για οποιοδήποτε μακιγιάζ, καθώς χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μου. Παράλληλα καλύπτει τις ατέλειες και τις φακίδες που έχω ενώ κάθεται πάνω στο πρόσωπό μου σαν «δεύτερο δέρμα».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: