Τα νέα αρώματα Gucci ανθίζουν στο μπουντουάρ μας

Η σειρά Flora Garden by Gucci μυρίζει άνοιξη! Τρία εκλεπτυσμένα, φλόραλ αρώματα θα γίνουν τα νέα must-haves. Τα ονόματά τους είναι εξίσου... λουλουδένια: Gorgeous Gardenia, Gracious Tuberose, Glamorous Magnolia.

Elle 16 Απρ. 12
Τα νέα αρώματα Gucci ανθίζουν στο μπουντουάρ μας

«Με τη συλλογή Flora Garden γιορτάζω τον πολύπλευρο τρόπο με τον οποίο η γυναίκα Gucci εκφράζει την προσωπικότητά της» εξηγεί η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Φρίντα Τζιανίνι και μας προϊδεάζει για μια άκρως σαγηνευτική αρωματική δημιουργία.
Όσο για την έμπνευση που κρύβεται πίσω από τα διάφανα, φίνα μπουκάλια τους; Ένα φουλάρι με ιστορία! Ειδικότερα, το 1966 ο πρίγκιπας του Μονακό Ρενιέ με τη σύζυγό του Γκρέις Κέλι επισκέφτηκαν την μπουτίκ του διάσημου ιταλικού οίκου στο Μιλάνο. Ο Ροντόλφο Γκούτσι επέμενε να χαρίσει στην πριγκίπισσα ένα δώρο για να συνοδέψει την τσάντα από μπαμπού που μόλις είχε αγοράσει. Εκείνη ζήτησε ένα φουλάρι και ο Ροντόλφο ανέθεσε στο σχεδιαστή Βιτόριο Ακορνέρο να δημιουργήσει το πιο όμορφο μαντίλι που θα μπορούσε να φανταστεί. Έτσι έγινε το θρυλικό «Flora», ένα μοτίβο που οι γυναίκες ερωτεύτηκαν, καθώς μίλησε στην αισθητική και τη θηλυκότητά τους.
Τα νέα αρώματα της σειράς Flora Garden αποπνέουν την αίγλη και το ρομαντισμό εκείνης της εποχής και χαρίζουν στη γυναίκα του σήμερα αύρα αυτοπεποίθησης.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT