Τα pro tips για extra long βλεφαρίδες

Οι περισσότερες από εμάς για να αποκτήσoυμε extra long βλεφαρίδες, χρησιμοποιούμε τα curlers. Ποια είναι, όμως τα σωστά βήματα; Εμείς συγκεντρώσαμε τα pro tips που πρέπει να γνωρίζεις.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 13 Δεκ. 21
Τα pro tips για extra long βλεφαρίδες

Επίλεξε το σωστό ψαλίδι για βλεφαρίδες

Μπορεί το συγκεκριμένο beauty item για τις περισσότερες από εμάς, που ξοδεύουμε τακτικά χρήματα για μια καλή μάσκαρα, να φαντάζει περιττό, όμως αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσουμε το σχήμα των βλεφαρίδων μας. Σε αυτό συμφωνούν και οι περισσότεροι make-up artsist, οι οποίοι τονίζουν ότι πρέπει να επιλέγουμε μια καλή ποιότητα ψαλιδιού που θα μας συντροφέψει για χρόνια και δεν προκαλέσει φθορά στις βλεφαρίδες μας.

Όπως συμβαίνει με κάθε καλό beauty item, πρέπει η επιλογή μας να είναι κατάλληλη για τον σκοπό της γι’ αυτό επέλεξε το δικό σου ψαλίδι βλεφαρίδων με βάση το πόσο καλά ευθυγραμμίζεται με το σχήμα των ματιών μας.

Γιατί μας χρειάζεται ένα ψαλίδι βλεφαρίδων;

Έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν άνετα στην καμπυλότητα των ματιών μας και στη γραμμή των βλεφαρίδων μας ώστε να πετύχουμε την τέλεια καμπυλότητα. Έχοντας αυτό το beauty item δεν χρειάζεται καν να εφαρμόσουμε μάσκαρα.

extra long

Μην θερμαίνετε τα ψαλίδια για τις βλεφαρίδες σας

Μπορεί να πιστεύετε ότι το να θερμαίνετε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων θα κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό όμως, αυτό είναι λάθος. Καθώς τα περισσότερα ψαλίδια είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, ζεσταίνονται πολύ και κινδυνεύουμε να βλάψουμε τις βλεφαρίδες μας. Τα καλά ψαλίδια για βλεφαρίδες δεν χρειάζονται βοήθεια. Η φυσική θερμότητα του σώματός μας είναι αρκετή.

Η τεχνική είναι must

Η καλή τεχνική είναι πάντα απαραίτητη, οπότε πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο σε αυτό. Κρατώντας το ψαλιδάκι μας σταθερά ανάμεσα στα δάχτυλά, πρέπει να σφίξουμε το ψαλιδάκι γύρω από τις επάνω βλεφαρίδες, πλησιάζοντας όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων, αλλά χωρίς να τσιμπήσουμε το δέρμα. Κρατάμε σταθερά τη κίνηση σε κάθε μάτι για περίπου δέκα δευτερόλεπτα

Για επιπλέον κράτημα; Αφού κάνουμε το αρχικό «γύρισμα» στη βάση των βλεφαρίδων, μπορούμε να μετακινήσουμε τα ψαλίδι μερικά χιλιοστά πάνω από τη βλεφαρίδα και να της δώσουμε άλλη μια ελαφριά πίεση.

Βρείτε τη σωστή μάσκαρα

Όσον αφορά, τη μάσκαρα τη φοράμε μετά την χρήση του ψαλιδιού, καθώς η εφαρμογή πριν μπορεί να προκαλέσει σκάσιμο και ξεφλούδισμα της μάσκαρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην χρησιμοποιείτε φόρμουλες που είναι πολύ πυκνές και βαριές, καθώς αυτό θα βαρύνει μόνο τις βλεφαρίδες σας και θα χαλάσει το γυριστό σχήμα που χαρίζει ένα ψαλίδι. Τέλος μια αδιάβροχη μάσκαρα θα κρατήσει περισσότερο σε σχέση με μια κανονική μάσκαρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

#beauty #μακιγιάζ #ομορφιά
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: