Menu

Θεραπείες στο παρά πέντε για να είστε όμορφες στις γιορτές

Έξυπνες  και κυρίως οικονομικές τεχνικές σάς βοηθούν να απαλλαχθείτε από ρυτίδες και ατέλειες γρήγορα και ανώδυνα.

Οι γιορτές πλησιάζουν και αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε υπέροχα δείχνοντας βέβαια όμορφες και λαμπερές!
Η πλαστική χειρουργική έχει πια αρκετά όπλα στη φαρέτρα της ώστε να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εικόνα μας με φυσικό τρόπο τονίζοντας κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου, διορθώνοντας ή απαλύνοντας τυχόν σημάδια και ατέλειες.
Η ανανεωμένη εμφάνιση που προσφέρουν οι εξελιγμένες εφαρμογές της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής και ειδικά οι μη επεμβατικές θεραπείες είναι πλέον πολλές και μάλιστα ορισμένες από αυτές συνδυάζονται μεταξύ τους για καλύτερο αποτέλεσμα.

O Παναγιώτης Σάνδρης, πλαστικός χειρουργός, διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής LASERMED, μας ενημερώνει σχετικά με τις νέες συνδυαστικές τεχνικές: «Το THERMAGE, η καλύτερη μη επεμβατική μέθοδος με ραδιοσυχνότητες, με την οποία επιτυγχάνονται σε μία μόνο συνεδρία σύσφιγξη και ήπιο lift, συνδυάζεται τώρα με ειδικό σύστημα μονοπολικού deep RF, που δρα σε μεγαλύτερο πάχος ιστού και εξασφαλίζει ακόμα πιο βαθύ λίφτινγκ στο περίγραμμα του προσώπου, ενώ ανορθώνει τα ζυγωματικά. Ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται η χαλάρωση και η πτώση στις παρειές.
Σημαντικά έχει εξελιχτεί και η εφαρμογή EYES THERMAGE, που καταπολεμά τη χαλάρωση στα άνω βλέφαρα και παράλληλα μειώνει τις σακούλες και τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, σαν μίνι βλεφαροπλαστική, χαρίζοντάς μας πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.
Έχοντας εξελίξει τη μέθοδο ακόμα περισσότερο, με ειδικές μικρές κεφαλές, εφαρμόζουμε και το LIPS THERMAGE, την τεχνική για εξαιρετικό και φυσικό περίγραμμα στα χείλη, χωρίς χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων. Με τη σύσφιγξη -πίεση του δέρματος στο όριο των χειλιών- γίνεται εφικτό ένα πιο τονισμένο περίγραμμα, ενώ λειαίνονται σημαντικά και οι ρυτίδες του άνω χείλους».

Η νέα εφαρμογή Plasmalift, που αρχικά εφαρμόστηκε στη μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση τόσο σε ελαφριές όσο και σε πιο έντονες ρυτίδες.
Διορθώνονται κυρίως η περιοχή γύρω από τα μάτια (χαλάρωση, λεπτές γραμμές), το περίγραμμα του χείλους, οι γραμμές καπνιστού, οι ρυτίδες δίπλα από το στόμα, καθώς και ο λαιμός (ειδικά οι πτυχές, όπως το κρέμασμα κάτω από το πιγούνι). Εφαρμόζεται επίσης σε όλα τα σημεία όπου υπάρχει χαλάρωση (ρυτίδωση) ακόμα και στο σώμα (εσωτερικό μπράτσων, αγκώνες, γόνατα, καθώς και στη ράχη των χεριών).

«Ο νέος συνδυασμός επιτυγχάνει μεγάλη βελτίωση στην εικόνα της επιδερμίδας μας, κάνοντάς τη πιο σφριγηλή και δίνοντάς της λαμπερή και ανανεωμένη όψη με προσιτό κόστος. Εκτός, λοιπόν, από ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση, είναι χρήσιμο να σκεφτόμαστε και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή χάρη στη νέα, βελτιωμένη μας εικόνα» ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.

Έτσι μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα συστήνεται η εξής μέθοδος:
Θεραπεία: Liquid Lift
Είδος: Συνδυασμός ενέσιμων
Διάρκεια: 20'
Πόνος-αποθεραπεία: Ήπιο οίδημα για 1 ημέρα
Αποτελέσματα: Αναδόμηση και τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου χωρίς την παραμικρή αλλοίωση, μαζί με φρέσκια όψη και νεανικό δέρμα
Κόστος: € 250-€ 500
Διάρκεια: 9 μήνες έως 1 έτος

Αν τώρα θέλετε να εντυπωσιάσετε με τη λαμπερή σας όψη στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να επιλέξετε την εξής τεχνική:
Θεραπεία:
RF – Plasma Dermalift
Είδος: RadioFrequency + Plasmalift
Διάρκεια: 40΄-50΄
Μηχάνημα: THERMAGE/COAX MED, Plasma
Πόνος-αποθεραπεία: H xρήση αναισθητικής κρέμας (Plasmalift) καθιστά το RF ανώδυνο. Παρουσιάζονται ερεθισμός και ήπια ερυθρότητα για 2-3 μέρες.
Αποτελέσματα: Σύσφιγξη τύπου mini lift, διόρθωση και των έντονων ρυτίδων
Κόστος: € 400-€ 1.200
Διάρκεια: Σύσφιγξη για 1,5-2 έτη, διόρθωση ρυτίδων για 3-5 χρόνια (ολοκληρώνεται σε 2-3 συνεδρίες)

Info: LASERMED, Ρηγίλλης & Λυκείου 15, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7223222, info@sandris.gr, www.sandris.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ