Τι πρέπει να ξέρεις για το φυσικό λίφτινγκ;

Το Rejuvance είναι γνωστό ως ενεργειακό ή φυσικό λίφτινγκ και αποτελεί μια γνωστή μέθοδο στα χέρια εναλλακτικών θεραπευτών και εκπαιδευμένων κοσμητολόγων. Μιλήσαμε με τους ειδικούς και μάθαμε τις λεπτομέρειες.

Elle 04 Μαρ. 20
Τι πρέπει να ξέρεις για το φυσικό λίφτινγκ;

Στόχος του rejuvance, μεταξύ άλλων, είναι να προσφέρει αποσυμφόρηση στο δέρμα από τις οποιεσδήποτε εντάσεις μπορεί να παρουσιάζει (από στρες, σφιγμένους μυς κ.ά.). Όμως πλέον το Rejuvance, έχει βρει τη θέση του και στο ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού. Η ειδικός ασκεί ελεγχόμενες δακτυλοπιέσεις σε σημεία κλειδιά όπως σε όλους τους μυς του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη αιμάτωση, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, απελευθέρωση του συνδετικού ιστού, μυική τόνωση, διέγερση των ινοβλαστών για μεγαλύτερη παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο γιατρός το προτείνει μεμονωμένα για ενυδάτωση του προσώπου έπειτα από καθαρισμό και λίγες μέρες μετά την ενέσιμη μεσοθεραπεία. Επιπλέον, το Rejuvance βοηθά, μετά από χειρουργικές παρεμβάσεις όπως το lifting προσώπου και η βλεφαροπλαστική, γιατί συμβάλει στη μείωση του πρηξίματος, στην βελτίωση και θρέψη των τομών, στην ελαστικότητα. Η μέθοδος απαιτεί 3-9 συνεδρίες, 1 ανά εβδομάδα.

Info: Ενδεικτικά, εφαρμόζεται από εκπαιδευμένη κοσμητολόγο στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Γεώργιου Παπαγεωργίου, papageorgioug.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: