Το trick για να χαρίσουμε στα μάτια μας αμυγδαλωτό σχήμα το βρήκαμε στο TikTok

Κι όμως πολλές φορές μέσα από το Tik-Tik ξεσηκώνουμε beauty hacks που προσφέρουν αέρα ανανέωσης στα looks μας.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 08 Οκτ. 21
Το trick για να χαρίσουμε στα μάτια μας αμυγδαλωτό σχήμα το βρήκαμε στο TikTok
Cover photo:@anouchkagauthier

Όσες από εμάς έχουμε μονόχρωμα και μικρά μάτια ψάχνουμε μανιωδώς για ένα beauty hack που θα μας χαρίσει σαγηνευτικό βλέμμα και αμυγδαλωτό σχήμα. Έτσι, λοιπόν, ένα από αυτά τα μυστικά που θα κάνει τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα και πιο έντονα κρύβεται στην νέα τεχνική για να εφαρμόζουμε το eyeliner, η οποία έγινε γνωστή από Tik-Tok. Τι είναι ακριβώς; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως.

Το να σχεδιάσουμε ένα επιτυχημένο cat eye συχνά δεν είναι εύκολη υπόθεση και όσες από εμάς δεν έχουμε μεγάλα μάτια δυσκολευόμαστε να δώσουμε στο βλέμμα μας το σχήμα που επιθυμούμε.

Ωστόσο, με το βίντεο της Tik-Toker Joni Sann, που αυτή την στιγμή έχει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές, βρήκαμε το τρόπο για να δημιουργήσουμε αυτό το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 Ακολούθησε τα steps της Joni Sann

Όπως εξηγεί η Sann στο βίντεο της, μέχρι τώρα συνήθιζε να σχεδιάζει το eyeliner σε σχήμα φτερού απευθείας από την εσωτερική μεριά του ματιού της. Ωστόσο, τώρα ξεκινάει πρώτα από τη γωνία του ματιού της και στη συνέχεια σχεδιάζει την υπόλοιπη γραμμή eyeliner. Με αυτό το τρόπο δημιουργεί μια προς τα κάτω κλίση στο εξωτερικό άκρο του βλεφάρου της που εκτείνεται ελαφρώς πέρα ​​από την άκρη της πτυχής των ματιών της. Στην συνέχεια δημιουργεί το εικονικό φτερό και τραβάει την γραμμή προς τα έξω και πάνω αντί για κάθετα.

Τα κόλπα της για το eyeliner δεν τελειώνουν εκεί όμως. Αν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στις εσωτερικές γωνίες, η Sann έχει το τέλειο hack και γι ‘αυτό. Τι κάνει ακριβώς; Αντί να σχεδιάζει μια οριζόντια γραμμή, δημιουργεί μια διαγώνια γραμμή, η οποία ευθυγραμμίζεται με τη φυσική γωνία της εσωτερικής πτυχής του ματιού της.

Σίγουρα αν δεις και εσύ το βίντεο θα καταλάβεις step by step πως να δημιουργήσεις το πιο σαγηνευτικό eye look που θα χαρίσει αμυγδαλωτό σχήμα στα μάτια σου.

 

@mo.mos_way##greenscreenvideo THIS IS WHY MY EYELINER NEVER SUITED MY EYES @jonisann♬ original sound – Momo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: