Αυτά τα tips θα πετύχεις άψογο σχήμα για τα φρύδια σου

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση ή για την ακρίβεια δεν ήταν μέχρι που ανακαλύψαμε τα steps που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη Νίνα Μουσούρη
Νίνα Μουσούρη 14 Σεπ. 21
Αυτά τα tips θα πετύχεις άψογο σχήμα για τα φρύδια σου
Cover photo:@taylor_hill

Ποια μπορεί (ειλικρινά) να καυχηθεί ότι δεν έχει κάνει ποτέ το παραμικρό λάθος όσον αφορά το σχήμα των φρυδιών της; Σίγουρα όλες μας έχουμε υποπέσει σε λάθη. Άλλοτε πολύ λεπτά, άλλοτε διαφορετικά μεταξύ τους, πολλά μπορούν να συμβούν την κρίσιμη στιγμή που προσπαθούμε να φρεσκάρουμε το σχήμα των φρυδιών μας.

Σε κάθε περίπτωση η δημιουργία του τέλειου σχήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση και γι ‘αυτό πολλές φορές είναι καλό να εμπιστευόμαστε τα χέρια των ειδικών. Γι’ αυτό εμείς , θέλοντας να σε βοηθήσουμε κάναμε την καθιερωμένη μας έρευνα και βρήκαμε τα tips που πρέπει να ακολουθούμε για να πετύχουμε άψογο σχήμα. Η Marianne Lecoq, Trainer και National Brow Artist France της Benefit Cosmetics, δίνει τις συμβουλές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoïa Mossour (@zoiamossour)

Σύμφωνα με όσα μας λέει αυτό που πρέπει να θυμόμαστε πριν πιάσουμε στα χέρια μας το τσιμπιδάκι είναι ότι τα φρύδια μας είναι αδέλφια και όχι δίδυμα. Με άλλα λόγια, δεν θα είναι ποτέ πανομοιότυπα, αλλά η ιδέα είναι να τα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο συμμετρικά για να έχουμε ισορροπημένο πρόσωπο και αρμονική εμφάνιση. Για να γίνει αυτό, πρέπει απλώς να ακολουθήσουμε τα παρακάτω steps:

-Ξεκινάμε τοποθετώντας ένα μολύβι ευθεία στο εξωτερικό της μύτης, από το ρουθούνι μέχρι το φρύδι. Σχεδιάζουμε ένα μικρό σημάδι με μολύβι για να καθορίσουμε την αρχή του φρυδιού.

-Μετακινούμε  το μολύβι έτσι ώστε να ξεκινά ακόμα στο κάτω μέρος της μύτης αλλά να περνάει στη μέση του ματιού. Σημειώνουμε το τόξο του φρυδιού με αυτόν τον τρόπο.

-Τέλος, τοποθετούμε το μολύβι όχι πλέον στη μέση του ματιού αλλά στην εξωτερική γωνία. Η άκρη του μολυβιού πρέπει να ορίζει το τέλος του φρυδιού.

Μετά από τρία σημάδια, το μόνο που έχουμε να χτενίσουμε το πρώτο σκέλος μέχρι τη μέση με ανοδική φορά και να κόψουμε τις τρίχες που εξέχουν και στην συνέχεια να χτενίσουμε το δεύτερο σκέλος (από τη μέση μέχρι το τέλος) με καθοδική φορά και πάλι να κόψουμε ό,τι εξέχει. Στο τέλος αφαιρούμε τις περιττές τρίχες, λαμβάνοντας υπόψη το νέο σχήμα. Βγάζετε τις τρίχες πάνω από το φρύδι και στη συνέχεια από κάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: