Αυτό είναι το χτένισμα του μήνα (& όλα τα steps για να το αντιγράψεις)

Όταν τα Σουκού έχουμε παραπάνω χρόνο μπορούμε εύκολα να δοκιμάσουμε όποιο νέο χτένισμα μας «κλείνει» το μάτι.

24 Ιουλ. 22
Αυτό είναι το χτένισμα του μήνα (& όλα τα steps για να το αντιγράψεις)

Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και συνεχώς αναζητούμε νέους τρόπους για να ανανεώσουμε την εικόνα μας και να φέρουμε στην επιφάνεια την πιο stylish και αέρινη εκδοχή του εαυτού μας. Κάπως έτσι, λοιπόν γι΄ αυτό το Σαββατοκύριακο θα υιοθετήσουμε το πιο μοντέρνο και κομψό χτένισμα. Ειδικά για όσες από εμάς έχουμε μακριά μαλλιά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτές τις πλεξούδες για να απογειώσουμε το στυλ μας.

Συγκεκριμένα, η έμπνευση ήρθε από την influencer και κομμώτρια, Audrey Anne J, και τα βήματα που καλούμαστε να ακολουθήσουμε ένα πολύ απλά.

Τα steps για το πιο εύκολο και super chic χτένισμα

Πιο εκλεπτυσμένες και πιο κομψές από τις κλασικές παιδικές μας πλεξούδες, αυτές οι stylish πλεξούδες είναι εξίσου εύκολες. Για να τις υιοθετήσουμε, αρκεί να δημιουργήσουμε μια χωρίστρα στο κέντρο των μαλλιών μας για να αποκτήσουμε δύο πανομοιότυπες πλευρές και στη συνέχεια, χωρίζουμε αυτά τα τμήματα ξανά στα δύο.

Επόμενο βήμα; Δένουμε το κάτω μέρος σε χαμηλή αλογοουρά και με το πάνω μέρος των μαλλιών μας, κάνουμε – στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας – μια κλασική πλεξούδα. Στη συνέχεια εισάγουμε την χαμηλή αλογοουρά μέσα στην πλεξούδα και voila! Ένα super εντυπωσιακό και πρακτικό χτένισμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι έτοιμο μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: