Το hack για να εφαρμόζουμε άψογα τη σκιά ματιών μας μέσα σε 10 sec

Με αυτό το hack η εφαρμογή της σκιάς μας, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.

Elle 09 Σεπ. 22
Το hack για να εφαρμόζουμε άψογα τη σκιά ματιών μας μέσα σε 10 sec

Όσον αφορά το μακιγιάζ μας, όλες γνωρίζουμε ότι ενώ η εφαρμογή του κραγιόν ή του ρουζ απαιτεί πολύ λίγη εξάσκηση, για ένα σωστό και αλάνθαστο eye-look δεν ισχύει το ίδιο. Σε αυτή τη περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Ναι, όλες μας κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην προσπάθεια μας να εφαρμόσουμε άψογα τις αγαπημένες μας σκιές ματιών. Ωστόσο, ευτυχώς για εμάς τα social media έχουν πάντα να μας προτείνουν κάτι έξυπνο και έτσι βρήκαμε το πιο αποτελεσματικό και γρήγορο hack για το eye-look μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή τεχνική που μας βοηθάει να απλώσουμε τη σκιά των ματιών μας όπως οι γνήσιες make-up artists. Για να πετύχουμε αυτό το κόλπο το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες– δεν θα το χρησιμοποιήσουμε όπως φαντάζεσαι-και την αγαπημένη μας σκιά ματιών.

Step by step το hack

Αρχικά, τοποθετούμε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πάνω από το κλειστό μας μάτι, ακολουθώντας το σχήμα του βλεφάρου μας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο, δημιουργούμε ένα λεπτό στρώμα σκιάς ματιών, το οποίο ακολουθεί το περίγραμμα του ψαλιδιού. Στην ουσία σχηματίζουμε ένα ημικύκλιο στο πάνω βλέφαρό μας.

Υστέρα, αφαιρούμε απλά το ψαλιδάκι βλεφαρίδων και ενώνουμε το άκρο του τόξου με την εξωτερική γωνία του ματιού μας. Τέλος, ολοκληρώνουμε το eye-look μας μπλεντάρωντας τα πάντα για να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Extra tip: Για ακόμα περισσότερη ένταση, μπορούμε να μακιγιάρουμε το κινητό μας βλέφαρο με διαφορετική σκιά από αυτή που χρησιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε την αρχική γραμμή.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: