Το τέλειο hack για να εφαρμόζεις το κραγιόν σου χωρίς να σου ξεφεύγει ποτέ ούτε γραμμή

Όταν απλώνουμε στα χείλη μας το αγαπημένο μας κραγιόν σίγουρα σε κάθε περίπτωση θέλουμε να είναι άψογα απλωμένο δίχως να ξεφεύγει ούτε πόντο από το περίγραμμά μας. Ο τρόπος υπάρχει και αυτό το beauty hack χαρίζει απόλυτη ακρίβεια.

Elle 31 Αυγ. 21
Το τέλειο hack για να εφαρμόζεις το κραγιόν σου χωρίς να σου ξεφεύγει ποτέ ούτε γραμμή
Cover photo:@taylor_hill

Είναι γεγονός πως τα social media πλέον έχουν κυρίαρχη θέση στη ζωή μας. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε κυριολεκτικά τα πάντα. Από νέα και ειδήσεις έως τάσεις ομορφιάς, συμβουλές για hairtsyles μας, για το μακιγιάζ μας, αλλά και πολλά, πολλά αλλά tips που εφαρμόζουμε στη καθημερινότητά μας .

Κάπως έτσι, λοιπόν, πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα ακόμα beauty hack, το οποίο θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σου. Τι ακριβώς είναι αυτό; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα έξυπνο trick που μας βοηθάει να εφαρμόσουμε τέλεια το κραγιόν μας δίχως να ξεφύγουμε ούτε πόντο από το περίγραμμα των χειλιών μας. Σίγουρα όλες έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες με αυτό το «πρόβλημα», ειδικά όταν εφαρμόζουμε bold κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου.

@lera_valesta

♬ Listen To Me Now – nghigiango

Το κόλπο είναι απλό. Απλώς πρέπει να μαζέψουμε εσωτερικά τα χείλη μας έτσι ώστε να βλέπουμε μόνο τα περιγράμματα τους. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του αγαπημένου μας μολυβιού βάφουμε ανάμεσα στα χείλη μας. Μετά σειρά έχει το αντίστοιχο γυαλιστερό ή υγρό κραγιόν (το απλικατέρ πρέπει να μπορεί να γλιστρήσει ανάμεσα στα χείλη) και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία που κάναμε με το μολύβι: Το απλώνουμε ανάμεσα στα χείλη. Τρίβουμε ελαφρά τα χείλη μας μεταξύ τους για να διανείμουμε το υλικό παντού και να τα αφήνουμε ελεύθερα. Αυτό ήταν! Ακολουθώντας αυτό το hack είναι βέβαιο ότι από εδώ και πέρα θα πούμε αντίο στα λάθη και θα εφαρμόζεις το κραγιόν σου με απόλυτη ακρίβεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: