Το οικολογικό πρόσωπο της La Prairie

Το ίδρυμα Prince Albert II του Μονακό και η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών La Prairie ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν δείγματα της οικολογικής τους συνείδησης διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό στον οποίο το βραβείο του νικητή το κερδίζει η φύση.

ELLE Team 17 Μαΐ. 12
Το οικολογικό πρόσωπο της La Prairie

Ο πλούτος του θαλάσσιου οικοσυστήματος και η προστασία του, σε συνδυασμό με την προαγωγή της αειφόρου ανάπτυξης, είναι βασική προτεραιότητα τόσο του αγαπημένου brand La Prairie όσο και του ιδρύματος Prince Albert II του Μονακό. Ο διαγωνισμός για τα βραβεία 2012 La Prairie Award for Innovation, που διοργανώνεται στη σελίδα της La Prairie στο facebook, το αποδεικνύει περίτρανα. Αρκεί να κάνετε like στη συγκεκριμένη σελίδα, να κλικάρετε πάνω στο εικονίδιο με την ένδειξη «cast your vote» και 100.000 δολάρια θα διατεθούν ως δωρεά σε μια από τις τρεις παρακάτω πρωτοβουλίες:

1. Τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας στη Γυάρο και τη διαγραφή της από τη λίστα με τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση.
2. Την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης στους κατοίκους της Ινδονησίας μέσω ενός πλοίου που ταξιδεύει στο αρχιπέλαγος Raja Ampat με σκοπό να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους της περιοχής να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον.
3. Την προστασία του τρίτου μεγαλύτερου στον κόσμο κοραλλιογενούς υφάλου με το όνομα Toliara, που βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη και απειλείται από τις κλιματικές αλλαγές.
Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στις 12 Οκτωβρίου του 2012 στο Λονδίνο.

Πληροφορίες: http://www.facebook.com/#!/laprairie

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: