Το μακιγιάζ του… Andy Warhol

Το αμερικανικό brand NARS κυκλοφορεί μια σειρά μακιγιάζ εμπνευσμένη από τα χρώματα, τα έργα και τη φιλοσοφία του Άντι Γουόρχολ.

Elle 03 Σεπ. 12
Το μακιγιάζ του… Andy Warhol

H σειρά Andy Warhol by NARS θα αποτελείται από δύο μέρη: το πρώτο θα διατίθεται από την 1η Οκτωβρίου αποκλειστικά στα Sephora, ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών από την 1η Νοεμβρίου. Στη μία περίπτωση, τα προϊόντα θα είναι επηρεασμένα από την ποπ αρτ, όπως διαμορφώθηκε από τον καλλιτέχνη στα '90s. Στην άλλη πάλι, θα υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο εργαστήριό του, το Factory, και στα πρόσωπα που πέρασαν τις πύλες του για να φωτογραφηθούν, να δημιουργήσουν, να διασκεδάσουν ή να γευτούν εκείνα τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικά, στις συσκευασίες των προϊόντων θα υπάρχουν φράσεις που αποδίδονται στον ίδιο τον Άντι Γουόρχολ, αλλά και φωτογραφίες από τις μούσες του, όπως η Ντέπι Χάρι, η Έντι Σέντγουικ και η Κάντι Ντάρλινγκ.

Τα προϊόντα θα έχουν ακόμα ευφάνταστους τίτλους, για παράδειγμα The Debbie Harry Cheek and Eye Palette, Kiss Mini Larger Than Life Lip Gloss Coffret.

Η κυκλοφορία της σειράς πρόκειται να συμπέσει χρονικά με μια έκθεση αφιερωμένη στο μεγάλο δημιουργό που θα διοργανωθεί στο ΜΕΤ της Νέας Υόρκης από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και το τέλος του χρόνου με τίτλο Regarding Warhol: Sixty Artists, Fifty Years.
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: