Από το indigo ως το azure. Tο μανικιούρ μας «βουτά» στις πιο stylish αποχρώσεις του μπλε

Μπορεί οι τάσεις στα νύχια να έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι αποχρώσεις του μπλε στο μανικιούρ μας θα αποτελούν πάντα μια stylish πρόταση.

Elle 12 Μαΐ. 22
Από το indigo ως το azure. Tο μανικιούρ μας «βουτά» στις πιο stylish αποχρώσεις του μπλε

Προκειμένου να βρούμε το επόμενο μανικιούρ που θα υποκύψουμε με κλειστά τα μάτια, όλες μας κάνουμε μια mini έρευνα στα αγαπημένα μας accounts στο Instgram. Είναι μια κοινή αλήθεια αυτή. Ωστόσο μια ακόμα αλήθεια είναι ότι, πέρα από τα nude χρώματα, που αποτελούν τον all time classic έρωτά μας, πλέον μια ακόμα μεγάλη μας αγάπη για το καλοκαίρι αποτελούν και οι αποχρώσεις του μπλε. Πίστεψέ μας, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα nail trends αυτή τη στιγμή .

Από τo γαλάζιo τελείωμα στο μανικιούρ ως τα full navy νύχια, το μπλε αποτελεί επίσημα η απόχρωση της σεζόν. Μπορεί τα cobalt nails να είχαν τη τιμητική τους το φθινόπωρο, όμως, για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, όσο περισσότερες αποχρώσεις του μπλε ανακαλύψουμε, τόσο το καλύτερο.

Εμείς, για να πάρεις μια γερή δόση έμπνευσης για τα επόμενα μπλε μανικιούρ σου συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας αποχρώσεις και στις παρουσιάζουμε. Είσαι έτοιμη για να ισχυρό blue inspo;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: