Το νέο trend για την αφαίρεση του μανό που δεν «τραυματίζει» τα νύχια μας

Εσένα πως σου φαίνεται αυτή η νέα τάση στο μανικιούρ;

26 Ιουλ. 22
Το νέο trend για την αφαίρεση του μανό που δεν «τραυματίζει» τα νύχια μας

Ένα νέο trend που έχει κάνει την εμφάνισή του στο εξωτερικό είναι η αφαίρεση του βερνικιού νυχιών, εφαρμόζοντας μια ειδική δραστική κρέμα. Η ιδέα; Απλώνουμε απλά ένα παχύ στρώμα κρέμας στα νύχια και την αφήνουμε να δράσει για λίγα λεπτά. Αφού τηρηθεί ο απαιτούμενος χρόνος, που διαφέρει ανάλογα με το εκάστοτε προϊόν, συνιστάται μασάζ στο νύχι για την αφαίρεση το βερνικιού. Τα υπολείμματα μπορούν να αφαιρεθούν είτε με μια μπατονέτα ή ένα χαρτομάντιλο.

trend

Τα πλεονεκτήματα της νέας μεθόδου!

Παρόμοια με ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας, η διαλυτική κρέμα ξεχωρίζει χάρη στην υφή και τη μυρωδιά της. Το καλύτερο; Η οξεία μυρωδιά του διαλύτη δεν υπάρχει. Αντιθέτως τα brands που έχουν δημιουργήσει αυτά τα προϊόντα έχουν στοχεύσει σε ευχάριστα αρώματα. Είναι, λοιπόν, δυνατό να χρησιμοποιηθεί παντού χωρίς να αφήνει δυσάρεστη οσμή. Με σύνθεση χωρίς ασετόν, η διαλυτική κρέμα αποτελείται ουσιαστικά από λάδι. Έτσι, δεν καταστρέφει τα νύχια, ενώ τα θρέφει και τα ενυδατώνει σε βάθος.

Ποια είναι, όμως, τα μειονεκτήματα;

Σε αντίθεση με τον κλασικό διαλύτη, η διαλυτική κρέμα απαιτεί κάποιο χρόνο για να δράσει. Για 1-5 λεπτά τα χέρια μας πρέπει να είναι ακινητοποιημένα. Επομένως, αυτή η θεραπεία δεν προορίζεται για πολυάσχολους αισθητικούς. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα; Η διαλυτική κρέμα δεν μπορεί (ακόμη) να ανταγωνιστεί τις μεθόδους αφαίρεσης που γνωρίζαμε έως τώρα. Μπορεί να αφαιρεί ένα σημαντικό μέρος του βερνικιού, αλλά θα χρειάζεται να περαστούν πολλές στρώσεις για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος από το βερνίκι.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: