Βιταμίνη Κ: Αυτό είναι το «μαγικό» συστατικό που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους

Οι περισσότερες από εμάς ερχόμαστε αντιμέτωπες συχνά με τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους. Κάπως έτσι, εμείς ανακαλύψαμε έναν ακόμα σύμμαχο ομορφιάς, ο οποίος συμβάλει αισθητά στην καταπολέμησή τους.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 26 Μαΐ. 21
Βιταμίνη Κ: Αυτό είναι το «μαγικό» συστατικό που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν έντονους μαύρους κύκλους, σίγουρα θα έχεις χρησιμοποιήσει πολλούς τρόπους για να τους εξαφανίσεις.

Παγωμένα σακουλάκια τσαγιού, αγγουράκια και πολλά άλλα φυσικά μέσα, χωρίς αμφιβολία,  μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί το πρόβλημα, όμως εμείς ανακαλύψαμε ένα ακόμα μυστικό «όπλο» για να τους καταπολεμήσουμε. Ο λόγος για τη βιταμίνη Κ, η οποία μπορεί να συμβάλει στην μείωση τους.

Η χρήση της βιταμίνης Κ κατά των μαύρων κύκλων, μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη από όλες τις θεραπείες. Γιατί; Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια και μειώνει το πρήξιμο. Πολλές μελέτες από το 2001 έχουν δείξει ότι η χρήση της μπορεί να μειώσει την ένταση των μαύρων κύκλων. Κάπως έτσι το ερώτημα είναι: Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βιταμίνη Κ.

Μάθε πως θα χρησιμοποιήσεις την βιταμίνη Κ στο Glance.gr.

#beauty #ομορφιά
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: