Οι ανασφάλειες της Εύα Μέντες

Η καυτή Λατίνα σταρ σε συνέντευξή της παραδέχεται πως και η ίδια αισθανόταν ασχημόπαπο κάποια περίοδο, ενώ δίνει συμβουλές σε νέα κορίτσια που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση.
 

Elle 29 Μαΐ. 12
Οι ανασφάλειες της Εύα Μέντες

Μπορεί να αποτελεί διακαή πόθο του αντρικού πληθυσμού και να βγαίνει με τον πιο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ (Ράιαν Γκόσλινγκ), όμως η Εύα Μέντες αποκαλύπτει πως δεν ήταν πάντα η σταρ με το φλογερό ταμπεραμέντο που είναι σήμερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αναφέρεται στις δικές της ανασφάλειες, προσπαθώντας να τονώσει το «εγώ» των γυναικών.

Όπως σχολιάζει, η χαρακτηριστική ελιά στο αριστερό της μάγουλο μπορεί να την κολακεύει, στο παρελθόν όμως την έκανε να νιώθει πολύ άβολα, γι' αυτό και προσπαθούσε να την καλύπτει με μέικαπ. Όσο για την αξιοζήλευτη χυμώδη σιλουέτα της, που κερδίζει το θαυμασμό των αντρών, παλιότερα ήταν ένα από τα αδύνατα σημεία της.

«Αυτό που θυμίζω πάντα στα νεαρά κορίτσια είναι πως οι μικρές ατέλειες μπορεί να αποδειχτούν το μεγαλύτερο ατού στην εμφάνισή τους. Όλα είναι στο μυαλό μας τελικά. Μόνο αν αγαπήσουμε το σώμα μας θα μας αγαπήσουν και οι γύρω μας» τονίζει η σέξυ ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: