Οι τυχεροί που έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στην τελετή των Όσκαρ δεν απολαμβάνουν μόνο την απονομή, αλλά και το φαγητό. Κάθε χρόνο ο σεφ Wolfgang Puck σκέφτεται όλο και πιο ευφάνταστα πιάτα για να εντυπωσιάζει τους λαμπερούς καλεσμένους.
Τι ετοιμάζει για φέτος; Αρχικά ένα μπαρ με finger food όπως παρφέ χαβιαριού με ξύσμα χρυσού, καναπεδάκια με καβούρι και αστακό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους. Στη συνέχεια θα σερβίρονται πιάτα για όλα τα γούστα όπως, ταρτάρ βοδινού με μαύρο ρύζι, τάκος με πικάντικη μελιτζάνα και πίκλες, ζυμαρικά με τρούφα, αλλά και χειροποίητα μακαρόνια με σπανάκι και μπιζέλια, ψητές ντομάτες και κρεμμύδι.
Το δείπνο ολοκληρώνεται με λαχταριστά επιδόρπια όπως τάρτες με ράσμπερι, μαύρη σοκολάτα με γκανάς από μέλι και μους μασκαρπόνε-μόκα, μακαρόν, αλλά και επτά χιλιάδες σοκολατάκια στο σχήμα των Όσκαρ.