6 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν εγωϊστή

Αν ταυτιστείς με παραπάνω από δύο...RUN GIRL,RUN!!

ELLE Team 13 Ιαν. 22
6 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν εγωϊστή

Είναι πολύ εύκολο να δεις ότι βγαίνεις με κάποιον εγωιστή, αλλά εκεί που μπορείς να κάνεις την κατάσταση πιο περίπλοκη είναι όταν συνεχίζεις να επιμένεις γιατί φαίνεται να τσεκάρει πολλά περισσότερα κουτάκια σε σύγκριση με προηγούμενους συντρόφους.

Είναι ελκυστικός, γενικά καλός και πιστός, και, εκπληκτικά, θέλει τα ίδια πράγματα που θέλεις, οπότε όταν εμφανίζονται οι εγωιστικοί του τρόποι, βρίσκεις τη δικαιολογία ότι είναι εντάξει και να καταπιέζεσαι. Αυτό που στην πραγματικότητα δεν είναι εντάξει, επειδή είσαι τόσο έτοιμη να το κάνεις να λειτουργήσει.

Το έχω κάνει!

Βρέθηκα με κάποιον με τον οποίο είχα μεγάλη χημεία και ένιωσα τόση ανακούφιση που τελικά συνάντησα ένα αξιόπιστο άτομο που ήταν φιλόδοξο και ήθελε τα ίδια πράγματα που ήθελα, αλλά ήμουν εξουθενωμένη προσπαθώντας να νιώσω ότι ήμασταν μια ομάδα όταν πραγματικά, το θέμα ήταν μόνο αυτός.

Εδώ σου δίνω έξι σημάδια ότι βγαίνεις με κάποιον εγωιστή.

Όλα έχουν να κάνουν με το πρόγραμμά του

Τώρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω της δουλειάς του μπορεί να πρέπει να περιστρέφεται γύρω από το πρόγραμμά του, προκειμένου να λειτουργήσει. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από κάποιον που δεν ρωτά ποτέ τι είναι στη δική σου ατζέντα και απλώς σου λέει πότε είναι διαθέσιμος με την προσδοκία ότι θα προσαρμοστείς στις ώρες που τον βολεύουν, χωρίς αναγνώριση ή εκτίμηση για τη κατανόηση και την ευελιξία σου.

Είναι όλα για αυτόν στην κρεβατοκάμαρα

Είναι ο δρόμος του ή κανένας. Κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και περιμένει από εσένα να κάνεις ό,τι τον ευχαριστεί, και εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου να υποχωρεί περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε.

Διάβασε τα υπόλοιπα σημάδια στο bestofyou.gr

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: