5 διατροφικές συνήθειες στις οποίες ορκίζονται οι celebrities για να χάσουν βάρους

Αποκαλύπτουν τι χρειάστηκε για να πετύχουν τους στόχους τους.

Elle 04 Ιουλ. 22
5 διατροφικές συνήθειες στις οποίες ορκίζονται οι celebrities για να χάσουν βάρους

Για τις διασημότητες, το να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι αρκετά δύσκολο. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που όταν ένας celebrity υφίσταται οποιαδήποτε αλλαγή στο σώμα του ή απώλεια βάρους, οι θαυμαστές είναι οι πρώτοι που το γνωρίζουν. Άλλωστε μερικές φορές, το να βλέπουμε έναν διάσημο που αγαπάμε να αλλάζει τη ζωή του επιδιώκοντας πιο υγιεινές συνήθειες μπορεί να είναι κίνητρο για την επιδίωξη των δικών μας στόχων υγείας και απώλειας βάρους.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι stars έχουν πετύχει τους στόχους τους, συγκεντρώσαμε 5 σπό τις καλύτερες συμβουλές τους για να χάσεις βάρος και να το διατηρήσεις.

Η Christina Aguilera δοκιμάζει νέα φαγητά.

Η Christina Aguilera λέει ότι πάλευε πάντα με την εικόνα του σώματός της και το βάρος της, αλλά τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει ειρήνη, βρίσκοντας την ισορροπία μιας πιο υγιεινής ζωής. «Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ο χρόνος με τον εαυτό μας, όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το μυαλό και το πνεύμα. Δοκιμάζει νέους τύπους τροφών και εξερευνά νέες μεθόδους άσκησης. Όχι για δίαιτα ή απώλεια βάρους, αλλά περισσότερο για εκείνη, για το μυαλό, την ευεξία της και μία συνολική αίσθηση καλής υγείας», δηλώνει στενή πηγή της Aguilera.

Η Rebel Wilson βρήκε την ισορροπία.

Η Rebel Wilson όρισε το 2020 ως «Έτος Υγείας» και από τότε έχει κάνει πολλές μακροχρόνιες αλλαγές σχετικά με το τι τρώει και τον τρόπο που ζει τη ζωή της. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το κάνει αυτό είναι να επιδιώκει μια ισορροπημένη ζωή σε όλες τις πτυχές της. «Απλώς προσπαθώ να επιδιώξω τη συνολική ισορροπία, μία υγιή ισορροπία. Έχω αυτή την κοσμοθεωρεία, που δεν είναι το μότο μου, αλλά λέω «Τίποτα δεν είναι απαγορευμένο». Θα πω, «Πρέπει να πάρουμε In-N-Out burger;». Και απαντώ «Τίποτα δεν είναι απαγορευμένο». Μπορώ να πάω εκεί, απλά μπορεί να φάω τα μισά από αυτά που έτρωγα πριν.

Η Adele κάνει cardio.

Η Adele είναι αρκετά σιωπηλή σχετικά με τη μεταμόρφωσή της τα τελευταία χρόνια, αλλά κάποιος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας μοιράστηκε λίγα πράγματα για τη ρουτίνα γυμναστικής της σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό. «Κάνει συνεδρίες 60 λεπτών που περιλαμβάνουν cardio, κυκλική προπόνηση και pilates. Βρήκε μια ρουτίνα που της λειτουργεί και την απολαμβάνει περισσότερο», αναφέρει.

Η Drew Barrymore βρήκε καθοδήγηση.

Η Drew Barrymore έχει μιλήσει δημόσια για την επιδίωξη μίας καλύτερης υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής κατάστασης. Στο Instagram της, η Barrymore μίλησε για τη δασκάλα υγείας και ευεξίας της, για το πώς τη βοήθησε η καθοδήγησή της και ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς αυτήν. «Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι στον κόσμο της ευεξίας είναι πραγματικά υγιείς στην καρδιά και το μυαλό τους. Δεν είναι μόνο το να είσαι terminator! Έχει να κάνει με το πώς θα βρεις τον εαυτό σου. Πώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αλλά χρειαζόμαστε καθοδήγηση και ελπίζουμε οι δάσκαλοί μας να είναι έξυπνοι και σοφοί και λογικοί. Η Marnie είναι μια από τις πιο σπουδαίες. Τελεία. Και αν ψάχνεις για μια αλλαγή στη ζωή ή θέλεις να βρεις το tribe σου, σε αυτήν βρήκα το δικό μου», δήλωσε.

Η Jennifer Hudson δεν περιορίζεται.

Η Jennifer Hudson ήταν πολύ ανοιχτή με το κοινό σχετικά με την υγεία της. Σε συνέντευξή της σε αθλητικό περιοδικό, μοιράστηκε ότι το κλειδί ήταν το να εγκαταλείψει την έννοια του «περιορισμού». «Έπρεπε να σπάσω τη διατροφική μου νοοτροπία. Συνήθιζα να στερούμαι, νομίζοντας ότι ήταν υγιεινό. Δεν έτρωγα ζυμαρικά, τηγανητά ή κόκκινο κρέας. Δεν είχα φάει πίτσα εδώ και 10 χρόνια. Αν είσαι σε αυστηρή δίαιτα που λέει ότι δεν πρέπει να έχεις υδατάνθρακες ή αυτό ή εκείνο, το σώμα σου δεν θα λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ξέρω τώρα ότι μπορώ να φάω ό,τι θέλω και να χάσω ή να διατηρήσω το βάρος μου. Έχει να κάνει με τις μερίδες και την ισορροπία», έχει πει στο παρελθόν.

Cover photo: Samir Hussein/WireImage

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: