Δύο κουταλάκια ευεξία

Πολύτιμα έλαια, πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, σας χαρίζουν όμορφο δέρμα και αίσθηση ευεξίας.

Elle 08 Δεκ. 11
Δύο κουταλάκια ευεξία

Τα καινούρια πόσιμα καλλυντικά σας βοηθούν να αισθάνεστε όμορφα και κάνουν καλό στην επιδερμίδα και τα νύχια, αφού τα θρέφουν με αντιοξειδωτικά συστατικά και πολύτιμα λιπαρά οξέα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, εκτός από τα καλλυντικά που εφαρμόζονται στο δέρμα, είναι σημαντική η φροντίδα εκ των έσω μέσω της τροφής. Αυτή η διπλή προστασία βοηθά την επιδερμίδα να ανανεώνεται.

-Τα καινούρια πόσιμα σκευάσματα περιέχουν ουσίες, όπως έλαιο σπόρων λιναριού, κάνναβης, αβοκάντο, νυχτολούλουδου αλλά και κολοκύθας. Η συνταγή είναι απλή: προσθέτετε καθημερινά στη σαλάτα, το γιαούρτι ή το χυμό 2-3 κ.γ. από αυτό το μείγμα. Η παραπάνω σύνθεση περιέχεται στο καινούριο πόσιμο καλλυντικό Organic Beauty Oil της Neal's Yard Remedies.

-Στο εξωτερικό κυκλοφορεί ένα πόσιμο καλλυντικό, το IO Beauty booster που περιέχει εκχύλισμα από μούρα ατσάι και γκότζι, άγρια βατόμουρα Αυστραλίας, σταφύλια κ.λπ. Σύμφωνα με τις δημιουργούς του, δύο σταγόνες καθημερινά στο στόμα ή στο χυμό αρκούν για να δούμε τη διαφορά στο δέρμα μέσα σε ένα μήνα.
 
– Εναλλακτικά στην αγορά κυκλοφορούν συμπληρώματα υαλουρονικού οξέος, βιταμίνης Ε και κολλαγόνου (για ενυδάτωση), μεμονωμένα ή συνδυαστικά με καλλυντικά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: